Everton - Man U 29 Oktober (13.00)

Everton - Man United
En match där mycket står för spel för Sir Alex mannar, där dem måste vinna, inte bara för att hitta tillbaks till vinnarspåret, utan även för att göra det för fansen som inte glömt derbyförlusten (6-1) senast på hemmaplan mot Man City.

Ett Everton som förlora sist mot Chelsea, har inlett ligaspelet dåligt i år och innehar en svag 13e plats. Man har en usel form för tillfället och de senaste 4 matcherna har slutat med förluster.

Everton har tveksamheter på Tim Cahill och Phil Neville, riktigt stora avbräck ifall dom inte spelar.
United däremot har Young skadad sen innan och inför dagens match så har de fått tillbaks Vidic som troligen startar bredvid Cleverly.

Ett motiverat United som endast kommer gå för seger för att hänga på City i toppen då man nu ligger 5 poäng bakom, så man har inte råd med onödiga poängtapp.
Ett united till 2,04 på Betfair lockar mig och jag tror på seger för den duktige Sir Alex som inte inte vill släppa liga titeln till någon annan och speciellt inte till rivalen Man City.
OBS: Matchstart 13.00

2@ ~ 2,04 ~ 3000kr ~ Betfair ~ 29 oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Wolfsburg - Hertha Berlin

Wolfsburg har börjat få ordning på spelet efter deras usla inledning. På hemmaplan innehar man en tolfteplats. Man har spelat starkt på hemmaplan och efter hemmaförlusten mot grymma Bayern Munchen så har man gått som tåget hemma och tagit tre raka segrar. Borta hade man fyra raka förluster men fixade kryss borta mot hamburg sist så man bröt trenden där. Hertha Berlin däremot började ligaspelet på ett imponerande sett, men sedan har man kommit ner på jorden och har endast vunnit 1 av sina 4 senaste ligamatcher, hemma mot Köln. Två raka bortaförluster för Hertha.

Wolfsburg saknar Chris, Madlung och Kahlenberg är tveksam till spel. Hertha har inga avbräck.

Ett Wolfsburg som spelat fint dom senaste matcherna och med tre raka hemmasegrar, hemma mot ett Hertha som har två raka bortaförluster och endast en vinst på dom fyra senaste. Jag tror starkt på Wolfsburg som lär komma ut idag med självförtroende och försöka ta sin fjärde raka hemmaseger inför fansen. Det råder inga tvivel om vilket lag som är bäst, Wolfsburg har nu också börjat visa sin kapacitet och gör dom det även idag så ska det resultera i en stensäker vinst!
Matchstart: 15.30

1@ 2,28 ~ Insats 4000kr ~ Titanbet ~ 29 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Paris SG - Caen

Psg står inför en imponerande inledning i ligan, men för ett par dagar sedan åkte dem ut ur cupen mot Dijon, vilket ledde till en hel del snack i Parislägret, men de lovar en CL-plats, normalt för ett lag som precis investerat en hel del och satsar på framtiden. Bland namnen som de har köpt finns Menez, Pastore, Gameiro, Sirigu, Matuidi m.m. Caen däremot släppte iväg sin skyttekung El-Arabi och en hyglig ersättare har dem inte fått in som har hans kapacitet.

Psg går som tåget i Ligue 1 och har 5 raka segrar i ligan, samt 8 vinster och 2 oavgjorda på dom 10 senaste, starkt minst sagt och man innehar förstaplatsen i ligan, man kan dock inte slappna av då Montpellier endast ligger 3p bakom.

Caen ligger på niondeplats i ligan, mest pga. att man gjorde en hyfsat inledning. Man har nu inte vunnit på tre matcher och spelar inte speciellt bra.

Matuidi och Hoarau saknas för Psg, medans Tiene och Chantome är tveksamma. Caen har inga större avbräck och bör kunna starta med sin bästa elva.

Ett starkt Psg mot ett mycket svagare Caen, kan bara sluta på ett sätt, det här ska bara bli en trepoängare för Psg, och jag tror på dom och att dom tar sin femte raka seger mot Caen, och i och med det befäster sin förstaplats i ligan.
Matchstart: 19.00

1@ 1,41 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 29 oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Montpellier - Nancy

Montpellier är årets överraskning i ligue 1. Men jag är inte överraskad. Man har en ung, stark och hungrig trupp och är ett lag för toppen. Man har öppnat lysande och ligger på andraplats, tre poäng bakom ledande Psg. Montpellier har på 5 hemmamatcher 4 vinster och 1 förlust, man är alltså starka hemma. Man gör även flest mål i ligan och möter idag Nancy som är uselt denna säsong. Man har förlorat sin storstjärna Youssouf Hadji och har inte fått in någon duglig ersättare, kanske det som har lett till att dom gör minst mål i ligan. På bortaplan har man på 5 matcher endast 1 kryss och hela 4 förluster.

Montpellier ligger alltså tvåa med tre poäng ifrån Psg, vilket ger dom självförtroendet ikväll att ta en seger och försöka knappa in. Lägg därtill att Lille, Rennes och Lyon ligger tätt efter Montpellier, det är tajt och Montpellier vet att dom inte har råd att tappa poäng ikväll.

Inga större avbräck för något av lagen och båda borde kunna ställa upp med sitt starka lag.

Alltså ett Montpellier som inte vill tappa poäng och släppa förbi sig Lille, Rennes och Lyon samt att man vill knappa in på Psg som leder serien, möter Nancy som spelat uselt i år och inte får nånting att stämma för tillfället. Montpellier är väldigt offensivt och öser alltid på oavsett hemmaplan eller bortaplan. Nu möter Man nästjumbon på hemmaplan och med Motivation, självförtroende och klass mot ett Nancy med det motsatta, ska det här bara sluta på ett sätt! 1an spelas hårt!
Matchstart: 19.00

1@ 1,66 ~ Insats 5000kr ~ Pinnacle ~ 29 Oktober 2011


Kommentarer
Postat av: obi

va tror ni vinner liverpool ikv ?, ja spelade, city hcp 2,liverpool,milan,madrid hcp2 odds 18,87 insatt 1000 ,

2011-10-29 @ 13:49:22
Postat av: rocco

varför lirar ni på så många olika spel sajter?

2011-10-29 @ 14:38:32
Postat av: Tippafotboll

Obi// Liverpool vinner om dom har en bra dag, dock har dom en tendens att göra plattmatcher varannan match.



Rocco// Det gör vi för att få ut det bästa oddset på varje match och i längden så leder det till högre vinster :)

2011-10-29 @ 15:01:21
Postat av: Kevin

Liten snabb fråga angående det med att spela på olika sajter. Hur brukar ni smidigast sköta detta? Har ni pengar på alla sidor. Eller tar ni ut efter varje vinst och gör en insättning på just den sidan som ni tänker spela på? Jag försöker att få så bra odds som möjligt, men inte hittat något smidigt sätt för detta.

2011-10-29 @ 16:02:41
Postat av: Miriuta

Lägg spelen hos spelbolag som det går att spela hos tack :) I övrigt tack för en mycket bra blogg.

2011-10-29 @ 16:35:18
Postat av: Lasse

Går bra för er, har 5000 på ett spelkonto och tänkte följa era spel men undrar hur jag ska satsa ?

Vad spelar ni för procentsats ? Bara känslan för ett bra spel eller ?



/L

2011-10-29 @ 16:49:51
Postat av: Lasse

Maila mig gärna, [email protected]

2011-10-29 @ 16:51:48
Postat av: Fil Hefor

Ni glömde Swansea. Vill inte jinxa med 5 minuter kvar men det var dagens spel (förhoppningsvis)

2011-10-29 @ 17:54:10
Postat av: Prince

Helt rätt att spela på olika spelbolag.

Själv så har jag konton o pengar på 15 olika spelbolag.

Det jag undrade är dock hur säkra än ni på pinnacle? För jag har inget konto där. Självklart är det den bästa sajten med dom högsta oddsen. Men med tanke på att det inte är skattefritt. Hur tänker ni då? Ni tar risken och hoppas på att när ni cash out att inte skatteverket frågar eller hur gör ni. För jag skulle också vilja spela på Pinnacle men är lite rädd om det här med skatten

2011-10-29 @ 18:05:56
Postat av: jps

Förstår inte hur ni kunde tro på Wolfsburg, de är så usla.

2011-10-29 @ 21:06:59
Postat av: oddshajen

@Jps tror de enbart går på tur, och de har en jävla flyt atm!



som jag nämnde tidigare posta gärna några timmar innan ni lirar och inte 10 min före spelstopp!

2011-10-29 @ 22:25:24
Postat av: Emil

Kan alla luffare som klagar över missade spel börja med att dra åt helvete!!! Ni hör hemma på rekatochklart. Denna sida bör tilltala seriösa lirare som förstår spelvärdet i ett misslyckat spel, resten av packet kan hänga på rekatochklart där ni kan klaga på varandras oseriösa rekar bäst ni vill för ni inte drygat ut veckopengen...



Oddshajen, jag tror inte dom uppehåller denna blogg enbart för att tjäna just dig och dina behov, som sagt så gör dom så gott dom kan.

2011-10-30 @ 00:15:51
Postat av: Kakeeto

Word på Emil!

2011-10-30 @ 00:38:36
Postat av: Emil

Imorgon Söndag lirar Sporting som ni vann lite flis på mot Gil Vicente igen. Denna gång borta match mot Feirense som ligger 3:a från slutet (sämre än Gil Vicente) med 3 raka torskar. 1.45 raka 2:an eller 2.40 hcp -1. Kan de va nått att sätta tänderna i??, Sporting verkar glöda för tillfället.

2011-10-30 @ 01:21:46
Postat av: Italian Stallion

Shaa boys tillbaka igen och jag blir lika glad varje gång jag ser fler och fler på den här sidan :) Keep it up! Det andra är att Juventus slog Inter för någon timme sedan och det finns ingen bättre känsla än att slå just dom smutsen (ursäkta mig Inter fans)



Fina matcher ni bjöd på i dag och härligt med 3/4 som satt för er. Jag har nu tagit min 4:e raka vinst på lapparna och det känns hur skönt som helst även om det är lite sent/tråkig att rekomendera det nu i efterhand men dessa var matcherna.



(1) Montpellier - Nancy (1.53)

(1) Paris - Caen (1.32)

(1) Lyon - Saint Etienn (1.52)

(2) Real Socidad - Real Madrid (1.15)



Totalt odds: 3.53

2011-10-30 @ 02:51:52
Postat av: rocco

Måste bara säga att ni gör rätt i att bomba singlar än o köra massa långa.. fan så mycket säkrare att köra singlar hade nästan glömt bort det.

Bomba som fan igår på Bremen, Liverpool, Milan, Juve.. :p istället för att smälla ihop 10 matcher som jag brukar:)

2011-10-30 @ 12:22:07
Postat av: oddshajen

@Emil det handlar inte om mina behov utan det handlar om att vara professionell.



@ Sporting - vicente så är man dömd att förlora på såna matcher, storlag kryssar alltid mot de sämsta möjliga pga deras 70%+ bollinnehav som gör att laget

ställer sig med 10 man i backlinjen!



ett par exempel som jag spela på de senaste 2-3 veckorna och torska på

Denizlispor - Besiktas 2a

Gubbio - torino 2a

Antalyaspor - Galatasary 2a



samtliga matcher sluta 0-0

2011-10-30 @ 12:36:58
Postat av: oddshajen

vill även påpekat att om jag satsar på lissabon så blir det halvtidsvinnare eftersom sådana matcher oftast är tempofattiga andra halvlek, görs inget mål på första lär de inte göra på andra heller!

2011-10-30 @ 12:56:12
Postat av: Emil

Hahah skön du är hajjen. Med den inställningen bör man ju inte tippa alls. Ja menar man kan ju hitta hur många anledningar som helst till varför ett lag inte skulle vinna!!

För de andra så slog dom vicente med 6-1 och har vunnit 9 matcher irad varav dom flesta med mer än ett mål.

2011-10-30 @ 13:18:50
Postat av: oddshajen

återstår att se! tror jag aldrig har fått in en 1.30 match så jag avstår (city-napoli, lazio-zurich, sociedad -barca, milan - barca)



tror alla matcher spelades inom loppet av 1 vecka och så har vi senaste förlusterna på chelsea (qpr, arsenal)!



under 1.80 icke spelvärt enligt mig !

2011-10-30 @ 14:43:08
Postat av: Kakeeto

Kommer det några spel idag? :)

2011-10-30 @ 15:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0