Söndag 30 Oktober Del 2

Molde - Stromgodset IF

Molde toppar den Norska ligan efter 27 omgångar av 30. dags för 28e omgången och då har man hemmaplan mot mittenlaget Stromgodset och chans att ta hem ligan. Vid en vinst idag så är Molde klara som norska mästare. Man möter ett Stromgodset som ligger på 8e plats i tabellen och inte har något alls att spela för.
Skadefri trupp för Stromgodset och några Tveksamheter kring ett par Moldespelare men det är inga stora avbräck i så fall.
Motivet är enkelt. Molde har chansen att avgöra på hemmaplan och ta sin tredje titel i lagets historia, första på fem år. Stromgodset har inget att spela för så Motivationen är högre hos Moldelaget, klasskillnad är det också det ska vi inte glömma, Molde är ett starkt lag som mycket rättvist innehar förstaplatsen i tabellen, Stromgodset är ett medellag och har inte samma klasspelare som Molde. 1an är det bra värde på och den spelas!

1@ 1,59 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 30 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Feirense - Sporting Lissabon

Sporting Lissabon är Portugals och kanske även Europas formstarkaste lag för tillfället. Dom vinner match efter match och inte nog med det, dom krossar sina motståndare spelmässigt och ibland även resultatmässigt. 9 raka vinster för Sporting som nu ligger på 4e plats med 5 poäng upp till serieledaren, men dock med 1 match mindre än dom tre lag som ligger framför.
Feirense ligger som förväntat i botten med endast 1 vinst på 8 matcher. Man har 3 raka förluster och har dessutom inte vunnit på 5 matcher.
Inga större avbräck i något utav lagen, Jeffren tillbaka för Sporting.
Sporting jagar sin tionde raka seger och vill även knappa in på förstaplatsen, vid vinst ligger man endast 2 poäng ifrån förstaplatsen. Man har satsat hårt i år och värvat flera storspelare, och man ligger inte i topp endast pga. den knackiga inledningen, normalt eftersom det var ett helt nytt lag att spela ihop. Men nu är man bäst i Portugal och har som sagt 9 raka vinster, och mot ett Feirense som inte alls är lika bra och som har tre raka förluster så ska det inte vara några problem för Sporting. jag tror hårt på 2an men slänger även in en slant på Hcp -1 och -2 till bra värde.

2@ 1,62 ~ Insats 5000kr ~ Bwin ~ 30 Oktober 2011
2 Hcp -1@ 2,40 ~ Insats 4000kr ~ Betclic ~ 30 Oktober 2011
2 Hcp -2@ 5,50 ~ Insats 3000kr ~ Betclic ~ 30 Oktober 2011

Söndag 30 Oktober

Nordsjaelland - Lyngby

Nordsjaelland har öppnat ligaspelet på ett mäkta imponerande sätt. Man hänger med Köpenhamn i toppen och ligger 2a, 4 poäng efter Köpenhamn efter 13 omgångar. På hemmaplan är man som bäst och har på 7 matcher hela 6 vinster och 1 kryss med en målskillnad på 13-2. Man har en riktigt fin form med 8 segrar på 9 senaste, 3-1 vinst borta mot självaste Köpenhamn sist.
Lyngby är motsatsen till Nordsjaelland och ligger 2a från slutet, och det är föga förvånande. Lyngby har på 6 bortamatcher endast 1 vinst och hela 5 förluster med en målskillnad på 5-13. Formen är inte imponerande heller med endast 1 seger på 9 matcher.
Inga skador som stör något av lagen.
Nordsjaelland har gjort en riktigt fin säsong hittills och hänger med Köpenhamn någorlunda bra, man spelar en glad offensiv fotboll och vinner sina matcher på ett imponerande sätt. Det ska bara bli vinst här mot ett Lyngby som är helt under isen. Nordsjaelland vill inta att glappet mellan dom och Köpenhamn blir större och kommer göra allt för att vinna denna match, 1an spelas hårt!

1@ 1,68 ~ Insats 5000kr ~ Svenskaspel ~ 30 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Syrianska - Ängelholm

Kval till Allvsenskan. Syrianska från allsvenskan mot Ängelholm i superettan. Råder inga tvivel om vilket lag som är bäst och har den bästa truppen. Syrianska, med spelare som Touma, Barsom, Ijeh och Saleh är ett lag för allsvenskan. Miljoner står på spel i just den här returmatchen, där Ängelholm vann första mötet på hemmaplan med 2-1. Det är nu Syrianska måste höja sig, visa hjärta för klubben och ge allt för fansen som kommer fylla ut hela arenan. Och att spelarna har hjärta för klubben råder det inga tvivel om, det vimlar av Syrianer i laget och det här laget är känt hos alla Syrianer världen över. En stor klubb för alla Syrianer och självklart ska dom ligga i Allsvenskan.

Man förlorade alltså första mötet med 2-1, vilket betyder att man måste vinna idag för att gå vidare. 1-0 räcker, 2-0 likaså medans 2-1 innebär förlängning och blir det något annat resultat så måste Syrianska vinna med 2 bollar för att vinna dubbelmötet.

Båda lagen störs inte av några större avbräck och borde kunna ställa upp med ett starkt lag.

Jag tror på Syrianska idag, jag bor bland många Syrianer och jag ser hur viktig den här matchen faktiskt är för alla Syrianer. Arenan kommer vara fullsatt och det kommer vara fest på läktaren, och jag tror Syrianska tar hem det här då deras motivation lär vara överflödig. Bra värde på 1an!

1@ 1,80 ~ Insats 4000kr ~ 888Sport ~ 30 Oktober 2011

Everton - Man U 29 Oktober (13.00)

Everton - Man United
En match där mycket står för spel för Sir Alex mannar, där dem måste vinna, inte bara för att hitta tillbaks till vinnarspåret, utan även för att göra det för fansen som inte glömt derbyförlusten (6-1) senast på hemmaplan mot Man City.

Ett Everton som förlora sist mot Chelsea, har inlett ligaspelet dåligt i år och innehar en svag 13e plats. Man har en usel form för tillfället och de senaste 4 matcherna har slutat med förluster.

Everton har tveksamheter på Tim Cahill och Phil Neville, riktigt stora avbräck ifall dom inte spelar.
United däremot har Young skadad sen innan och inför dagens match så har de fått tillbaks Vidic som troligen startar bredvid Cleverly.

Ett motiverat United som endast kommer gå för seger för att hänga på City i toppen då man nu ligger 5 poäng bakom, så man har inte råd med onödiga poängtapp.
Ett united till 2,04 på Betfair lockar mig och jag tror på seger för den duktige Sir Alex som inte inte vill släppa liga titeln till någon annan och speciellt inte till rivalen Man City.
OBS: Matchstart 13.00

2@ ~ 2,04 ~ 3000kr ~ Betfair ~ 29 oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Wolfsburg - Hertha Berlin

Wolfsburg har börjat få ordning på spelet efter deras usla inledning. På hemmaplan innehar man en tolfteplats. Man har spelat starkt på hemmaplan och efter hemmaförlusten mot grymma Bayern Munchen så har man gått som tåget hemma och tagit tre raka segrar. Borta hade man fyra raka förluster men fixade kryss borta mot hamburg sist så man bröt trenden där. Hertha Berlin däremot började ligaspelet på ett imponerande sett, men sedan har man kommit ner på jorden och har endast vunnit 1 av sina 4 senaste ligamatcher, hemma mot Köln. Två raka bortaförluster för Hertha.

Wolfsburg saknar Chris, Madlung och Kahlenberg är tveksam till spel. Hertha har inga avbräck.

Ett Wolfsburg som spelat fint dom senaste matcherna och med tre raka hemmasegrar, hemma mot ett Hertha som har två raka bortaförluster och endast en vinst på dom fyra senaste. Jag tror starkt på Wolfsburg som lär komma ut idag med självförtroende och försöka ta sin fjärde raka hemmaseger inför fansen. Det råder inga tvivel om vilket lag som är bäst, Wolfsburg har nu också börjat visa sin kapacitet och gör dom det även idag så ska det resultera i en stensäker vinst!
Matchstart: 15.30

1@ 2,28 ~ Insats 4000kr ~ Titanbet ~ 29 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Paris SG - Caen

Psg står inför en imponerande inledning i ligan, men för ett par dagar sedan åkte dem ut ur cupen mot Dijon, vilket ledde till en hel del snack i Parislägret, men de lovar en CL-plats, normalt för ett lag som precis investerat en hel del och satsar på framtiden. Bland namnen som de har köpt finns Menez, Pastore, Gameiro, Sirigu, Matuidi m.m. Caen däremot släppte iväg sin skyttekung El-Arabi och en hyglig ersättare har dem inte fått in som har hans kapacitet.

Psg går som tåget i Ligue 1 och har 5 raka segrar i ligan, samt 8 vinster och 2 oavgjorda på dom 10 senaste, starkt minst sagt och man innehar förstaplatsen i ligan, man kan dock inte slappna av då Montpellier endast ligger 3p bakom.

Caen ligger på niondeplats i ligan, mest pga. att man gjorde en hyfsat inledning. Man har nu inte vunnit på tre matcher och spelar inte speciellt bra.

Matuidi och Hoarau saknas för Psg, medans Tiene och Chantome är tveksamma. Caen har inga större avbräck och bör kunna starta med sin bästa elva.

Ett starkt Psg mot ett mycket svagare Caen, kan bara sluta på ett sätt, det här ska bara bli en trepoängare för Psg, och jag tror på dom och att dom tar sin femte raka seger mot Caen, och i och med det befäster sin förstaplats i ligan.
Matchstart: 19.00

1@ 1,41 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 29 oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Montpellier - Nancy

Montpellier är årets överraskning i ligue 1. Men jag är inte överraskad. Man har en ung, stark och hungrig trupp och är ett lag för toppen. Man har öppnat lysande och ligger på andraplats, tre poäng bakom ledande Psg. Montpellier har på 5 hemmamatcher 4 vinster och 1 förlust, man är alltså starka hemma. Man gör även flest mål i ligan och möter idag Nancy som är uselt denna säsong. Man har förlorat sin storstjärna Youssouf Hadji och har inte fått in någon duglig ersättare, kanske det som har lett till att dom gör minst mål i ligan. På bortaplan har man på 5 matcher endast 1 kryss och hela 4 förluster.

Montpellier ligger alltså tvåa med tre poäng ifrån Psg, vilket ger dom självförtroendet ikväll att ta en seger och försöka knappa in. Lägg därtill att Lille, Rennes och Lyon ligger tätt efter Montpellier, det är tajt och Montpellier vet att dom inte har råd att tappa poäng ikväll.

Inga större avbräck för något av lagen och båda borde kunna ställa upp med sitt starka lag.

Alltså ett Montpellier som inte vill tappa poäng och släppa förbi sig Lille, Rennes och Lyon samt att man vill knappa in på Psg som leder serien, möter Nancy som spelat uselt i år och inte får nånting att stämma för tillfället. Montpellier är väldigt offensivt och öser alltid på oavsett hemmaplan eller bortaplan. Nu möter Man nästjumbon på hemmaplan och med Motivation, självförtroende och klass mot ett Nancy med det motsatta, ska det här bara sluta på ett sätt! 1an spelas hårt!
Matchstart: 19.00

1@ 1,66 ~ Insats 5000kr ~ Pinnacle ~ 29 Oktober 2011


Torsdag 27 Oktober

Espanyol - Real Betis

Espanyol och Betis har öppnat ligaspelet precis likadant poängmässigt och båda har 4 vinster samt 4 förluster i ligan. Skillnaden är bara att Espanyol öppnade svagt till skillnad från Betis som öppnade starkt. 4 raka vinster i början från betis sida men sedan har det gått spikrakt i motsatt riktning med 4 förluster i rad. Espanyol har däremot 2 raka vinster och båda på bortaplan. Nu blir det äntligen hemmaplan igen och då är det ett Espanyol med självförtroendet på topp hemma mot Betis som är helt och hållet utan självförtroende. Espanyol har på hemmaplan faktiskt spelat bra, två vinster och en förlust, och förlusten kom mot otroliga Real Madrid.
Inga större avbräck för lagen.
Jag tror att Espanyol går ut och med sitt självförtroende just nu och äntligen hemmaspel så tror jag det blir full fart framåt mot ett för tillfället hopplöst Betis. Espanyol har slagläge och ska vinna ikväll! 2,30 på 1an är högt!

1@ 2,30 ~ Insats 4000kr ~ Bwin ~ 27 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palermo - Lecce

Palermo har imponerat på hemmaplan i år med 3 segrar av 3 mot Siena, Cagliari och Inter. På bortaplan har det gått sämre med 1 kryss och 3 torsk, det är alltså på hemmagräs som Palermo ska ta sina poäng. Man möter Lecce som otroligt nog tappade 3-0 till 3-4 på en halvlek mot Milan senast. Det måste ha tagit rejält på spelarnas självförtroende och det känns som att helvetet kommer att fortsätta idag. Lecce ligger nästsist och har endast 1 seger och 1 kryss samts hela 5 förluster i år.

Inga stora avbräck som stör i något utav lagen, Miccoli tillbaka för hemmalaget, viktigt!

Palermo spelar en härlig offensiv fotboll kombinerat med ett stabilt försvarsspel på sin hemmaplan och är alltid starka hemma i Sicilien. Jag tror att Palermo går ut idag som alla andra hemmamatcher och öser på för fullt och med spelare som Abel Hernandez och Miccoli så kommer dom göra livet surt för Lecces oorganiserade backar. Bra värde på 1an!

1@ 1,64 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 27 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------

Athletic Bilbao - Atletico Madrid

Athletic Bilbao har som bekant en ny (galen) tränare i Bielsa i år och det har betytt ett HELT nytt spelsystem. Bielsa måste vara den mest offensivt inriktade tränaren på planeten. Han har en komplicerad taktik som går ut på att ställa om snabbt och upp med 5-6 spelare i boxen så snabbt som möjligt, sen handlar det om att komma hem snabbt också. Man började knackigt förstås för att det var mycket att lära in, men det har blivit mycket bättre på sistone. Man har 4 matcher utan förlust i ligan, och senast var man så när på att ta hem alla 3 poäng borta mot Valencia, men Soldado kvitterade på stopptid. Bilbao ser mycket mycket starka ut för tillfället alltså.

Man möter Atletico Madrid som är som världens största Berg och- Dalbana. Man kombinerar vinster med 4-0 och tråkiga 0-0 matcher med brakförluster med 3-0 och liknande, minst sagt ojämnt lag. På bortaplan i år har man inte fått till det alls och man är fortfarande segerlösa med en målskillnad på 0-6 efter 3 bortamatcher.

Gurpegi saknas för hemmalaget medans Salvio är borta för Madrid-laget, sedan är Falcao mycket tveksam till spel.

Det ska tilläggas att det är spänt förhållande mellan dessa lag och det är ingen hemlighet att klubbarna inte tycker om varandra. Bilbao har ett av europas bästa supportrar och på hemmaplan mot Atletico Madrid så lär det koka som in i *******!!! Spelarna kommer komma ut heltaggade och det gör inte saken sämre att alla spelare i klubben är Basker. Dom kommer att gå in helhjärtat i denna match då dom är medvetna och troligen även delar hatet mot Atletico. Full fart framåt och svajiga Atletico Madrid kommer att få stora problem defensivt när Bilbao trycker på som bara den. 1an spelas men det gör även 1 Hcp -1 till sjukt högt odds!

1@ 2,50 ~ Insats 4000kr ~ Betdaq ~ 27 Oktober 2011
1 Hcp -1@ 5,15
~ Insats 3000kr ~ Unibet ~ 27 Oktober 2011



Real Madrid - Villarreal 26 Oktober

Real Madrid - Villarreal

Real Madrid kommer ifrån en hysterisk form och har 6 raka vinster med en målskillnad på 22-3, man möter ett Villarreal som kommer ifrån 4 matcher utan vinst, senast 0-3 hemma mot Levante. Man har endast vunnit en match denna säsong.

På tre hemmamatcher i ligan har Real Madrid vunnit alla med en målskillnad på imponerande 14-5. Villarreal har fortfarande inte vunnit borta och på fyra försök har man 2 kryss och 2 förluster, 1-7 i målskillnad.

Real Madrid har 4 raka vinster mot Villarreal och alla vinster har varit med minst två måls marginal, och ikväll tror jag det blir fler med dagens förutsättningar.

Nuri Sahin, Ricardo Carvalho, Lassana Diarra och Esteban Granero,
Raul Albiol saknars för Real Madrid idag.

Nilmar, Angel och Marchena saknas för Villarreal.

Real Madrid kommer till matchen medvetna om att Barca vann igår, och en vinst här innebär att Real går förbi dom. Stjärnorna är på topp och jag tror Villarreals backlinje kommer få smaka rejält på Ronaldos magi. bra värde på Hcp -2 och jag lastar för fullt!

1 Hcp -2@ 2,00 ~ Insats 4000kr ~ Victor Challenger ~ 26 Oktober 2011

Onsdag 26 Oktober

Levante - Real Sociedad

Levante har inlett säsongen på ett imponerade sätt och dem toppar överraskande nog ligan före Real Madrid och Barcelona vid vinst idag.

Laget har bara gått framåt och har inga allvariga avbräck idag, inte heller Sociedad.

Sociedad har presterat sämre och endast tagit 1 poäng på senaste 4 matcherna.
Levante som kommer från en seger mot Villareal på bortaplan var något ingen hade trott på och spelet var mycket bättre än Villareals.

Socidedad spelade mot Getafe 0-0 och var en chansfattig match där Getafe kom som närmast på ribban och ett oavgjort resultat var ett faktum för båda lagen som har presterat sämre än Levante i inledningen.
Jag spelar på Levante eftersom jag tycker att deras spel har fungerat bra och kommer att fortsätta så mot ett uselt Sociedad. Så jag sätter en slant på 1an!

1@ 1,85 ~ Insats 5000kr ~ Bwin ~ 26 Oktober 2011

-------------------------------------------------------------------------------------------
Getafe - Osasuna

Getafe är ett lag som jag trott på inför denna säsong och precis som Malaga har dem fått in nya ägare med massa pengar, och inför säsongen har dem värvat in Pedro Leon, Mehdi Lacen, Daniel Guiza samt Lopo m.m.
Osasuna som är ett av dem sämre lagen på bortaplan inte bara i år utan även förra året där dem endast vann 3 matcher på 19 spelade matcher.

Inget utav lagen har stora avbräck, Gavilan och Masilela borta för hemmalaget bara.
Getafe står inför ett bra läge här och på hemmaplan och då tror ja att dem kniper dessa tre poäng och klättrar upp i tabellen för med ägare med massa pengar tror jag att deras mål är topp 6 för att få en Europaplats, men för att nå dit krävs det vinst i såna här matcher.
Så jag tror att Getafe vinner ikväll mot ett uselt Osasuna med sina stjärnvärvningar och klättrar i tabellen och ökar pengarna på bankkontot.
1@ 2,01 ~ Insats 3000kr ~ Betfair ~ 26 Oktober 2011

Tisdag 25 Oktober

Sevilla - Santander

+ 10 000 kr igår kombinerat med löning, livet är en dans på rosor!!
Dagens första tips är mitt kära Sevilla, hemma mot Racing. Ingen har väl missat den dramatiska matchen borta mot Barca för Sevilla, när Messi missa straff i 95e, eller rättare sagt Varas räddade. På tal om Varas, han måste ha gjort en utav tidernas bästa målvaktsinsatser! http://www.youtube.com/watch?v=oCiW5S_LXyY    Se och NJUT!

Nu till matchen. Sevilla kommer alltså ifrån 0-0 borta mot Barca efter en perfekt genomförd match. Man har nu spelat 4 raka kryss borta av 4 möjliga, medans man på hemmaplan är ruggigt starka och har 4 segrar av 4. Och idag satsar man på femte mot ett Racing som ligger sist i ligan utan en endaste seger.

Sevilla spelar mycket bra på hemmaplan och möter ett Racing som spelar mycket uselt både hemma och borta.

Sevilla saknar till den här matchen avstängda Kanoute och Navarro samt skadade Perotti. Men däremot så får man tillbaka Spahic och Negredo, två mycket MYCKET viktiga spelare för defensiven respektive offensiven.

Santander saknar Sevillalånet Acosta samt Colsa, Kennedy och Bedia.

Sevilla har imponerat hittills och är med i toppracet. Och jag är säker på att man vill vara kvar där uppe, och då är det bara full fart framåt och vinst som gäller för Sevilla. Speciellt på hemmaplan där man tar majoriteten av sina poäng. Ett uddlöst Racing som dessutom saknar en del tongivande spelare kommer inte ha mycket att sätta emot ett offensivt och hungrigt Sevilla. 1an till 1,47 är klart spelvärt och spelas tungt från vår sida!
Matchstart: 22.00

1@ 1,47 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 25 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Juventus - Fiorentina

Juventus har satsat högt i år och vill tillbaka till Europatoppen. Man har värvat flera bra spelare som tex. Vidal, Pirlo, Vucinic och Elia.

Man har gjort det bra hittils och ligger 3a, endast två poäng ifrån imponerande serieledarna Udinese. Juventus har på hemmaplan inte förlorat än, och dom planerar inte att göra det på ett bra tag iaf. Av de matcher jag sett på deras hemmaplan så är det full fart framåt som gäller oavsett motstånd, det är vad deras galna publik vill också. Man möter idag ett Fiorentina som startade ligaspelet bra men sedan dess fallit ner på jorden och inte gjort det bra alls, de fyra senaste matcherna har resulterat i 0 vinster. På bortaplan i år så har man inte vunnit en enda av de tre bortamatcherna och har dessutom inte gjort nåt mål. Juve har på hemmaplan 2 vinster och 2 kryss med 9-4 i målskillnad.

Juve saknar Buffon och Giaccherini men får tillbaka Vidal.
Fiorentina saknar stjärnorna Montolivio och Cassani ikväll.

Juventus kommer gå ut och köra sitt spel ikväll inför sina hemmafans, och mot ett Fiorentina som spelar svagt för tillfället och ikväll även utan två av deras bästa spelare, så blir det svårt. Fiorentina kommer inte klara Juves tryck och vi tror hårt på en Juvevinst ikväll! 1,73 är tillräckligt högt!
Matchstart: 20.45

1@ 1,73 ~ Insats 3000kr ~ 888sport ~ 25 Oktober 2011


---------------------------------------------------------------------------------------------

Granada - Barcelona

Barca kommer vara ute för att få tillbaks sitt vinanade spel för att ta över serieledningen. Efter att ha förlorat topplaceringen i ligan till Levante, är målet klart - VINST i varje match tills man gått runt Real Madrid och Levante, och gärna efter det med. Innan matchen mot Sevilla hade Barca 5 raka vinster med 16-0 i målskillnad.
Man möter Granada som har spelat dåligt den här säsongen och man ser tydligt att deras trupp inte räcker till för högstaligan. Man har bara en vinst på 8 matcher och har bara gjort 2 mål framåt.

För Barca är Pique, Affelay, Alexis och Puyol fortfarande skadade.
För Granda saknas då Två viktiga mittfältare Yebda och Martins, vilket är stora avbräck för nykomlingarna.

Barca och speciellt Messi är rejält revanchsuget och kommer att ösa på för FULLT mot Granada som självklart inte kommer att ha något alls att säga till om. Spel mot ett mål ikväll och då är det ingen Javi Varas som står i målet, utan här har vi en mänsklig målvakt. Messi och Company kommer att slakta Granada och det trillar spikat in flera bollar bakom Granadamålet. 2,05 är riktigt bra spelvärde på 2a hcp -2.
Matchstart: 20.00

2 Hcp - 2@ 2,05 ~ Insats 3000 ~ Boyle Sport ~ 25 Oktober 2011

Måndag 24 Oktober

Köpenhamn - Nordsjaelland

Köpenhamn är nordens i särklass bästa klubb, det går inte att förneka. De vinner nästan alltid den danska ligan och har på de senaste 10 åren hela 8 ligatitlar. I år har det börjat bra, 9 vinster, 2 kryss och endast 1 förlust för Köpenhamn. Man möter Nordsjaelland idag som inte alls har samma spelarkvalité som Köpenhamn besitter.

På hemmaplan är Köpenhamn fortfarande obesegrade efter 6 matcher. Nordsjaelland är faktiskt ett riktigt bra hemmalag där dom vunnit 6 och kryssat 1 på sina 7 hemmamatcher. Men på bortaplan är det ett helt annat lag kan man tro, endast 1 vinst och hela 4 förluster med en målskillnad på 3-8 för Nordsjaelland.

Köpenhamn har vunnit dom 5 senaste matcherna mot Nordsjaelland, så dom brukar ha ganska lätt för dom.

Inga större skador som stör i något utav lagen.

Köpenhamn leder ligan med 4 poängs försprång och vi är säkra på att dom kommer göra allt för att rycka ännu mer, vilket skapar andrum inför deras Europa League matcher, där dom i så fall kommer kunna lägga större fokus. Man kommer ifrån ett 2-2 resultat borta mot Hannover (Starkt) och det har stärkt lagets självförtroende, och det kommer hjälpa laget att gå ut ikväll och ösa på mot Nordsjaelland. Köpenhamn ska slå Nordsjaelland alla dagar i veckan och med dessa förutsättningar så tror jag att N'Doye och grabbarna kommer göra livet surt för bortalaget. 1,60 på 1an är mycket högt och spelvärt!
Matchstart: 19.00

1@ 1,60 ~ Insats 5000kr ~ Pinnacle ~ 24 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sporting Lissabon - Gil Vicente

Sporting har inför denna säsong satsat högt och värvat spelare som Insua, Bojinov, Capel, Onyewu, Jeffren och Elias. Numera har dom kanske Portugals bästa trupp i konkurrans med Porto och Benfica. Man började knackigt pga. alla nya spelare i truppen, men man har verkligen fått spelet att stämma på senare tid och kommer ifrån otroliga 8 raka vinster med en målskillnad på 18-5. Sporting är igång och pga. deras knackiga start i ligaspelet så har dom halkat efter Porto och Benfica som toppar ligan 6 poäng före Sporting. Sporting har dock en match mindre spelad, alltså vill dom verkligen vinna ikväll för att minska avståndet till 3 poäng.

Man möter Gil Vicente som ligger på 9e plats. Det gör dom endast pga. sin inledning, för de senaste 6 matcherna har endast resulterat i en enda vinst. 2 förluster på raken nu och Gil Vicente spelar faktiskt ganska uselt dom matcherna jag sett dom.

Inga störreavbräck i något utav lagen förutom Jeffren för Sporting, men han har varit borta i snart 3 månader nu.

Sporting uppträder för närvarande som ett mästarlag och möter ett Gil Vicente som uppträder mer som ett amatörlag. Faktum att Sporting tar in 3 poäng på Porto och Benfica vid vinst gör att dom kommer ösa på från minut ett och gå för vinst. Gil Vicente kommer tyvärr inte ha mycket att säga till om, och det kommer stundtals vara spel mot ett mål. 1, 35 är tillräckligt för att trycka till. Det här tar Sporting bara hem!
Matchstart: 21.15

1@ 1,35 ~ Insats 5000kr ~ Bwin ~ 24 Oktober 2011

EDIT: VI HAR ÄVEN VALT ATT SPELA PÅ SPORTING MED HCP -1 HOS BWIN TILL ODDSET 1,95 MED EN INSATS PÅ 5000 KR SAMT -2 HOS BETCLIC TILL 3,50 MED EN INSATS PÅ 3000 KR, DÅ VI TROR ATT GIL VICENTE BLIR RÄTT ÖVERKÖRDA IKVÄLL AV ETT TAGGAT SPORTING. RYGGA PÅ EGEN RISK.

Söndag 23 Oktober

Man Utd - Man City

Manchester-Derby, och enligt Ferguson det viktigaste derbyt på 25 år.
Stekhet match där det är mycket känslor inblandade. Man U och Man City toppar ligan efter 8 omgångar, Man U på 20 poäng, 2 poäng bakom Man C. Båda lagen har imponerat enormt i år och ser starkare ut än någonsin. Båda lagen obesegrade, City med raden 7-1-0 och 27-6 i målskillnad, och United med raden 6-2-0 och målskillnad på 25-6.

Man U har på hemmaplan i ligan tagit 19(!) raka segrar, och hemma mot City 4 raka vinster. Och överhuvudtaget i år så har dom vunnit 4 av 4 hemmamatcher i ligan med målskillnaden 16-3. City har imponerat borta också och har 3 vinster av 4, 15-4 i målskillnad.

På Uniteds skadelista har vi Cleverley, Gibson och Rafael, medans Giggs är tveksam, inga stora avbräck alls alltså.

City har full trupp men tveksamma till spel är Nasri och De Jong, två mycket tongivande spelare för City.

Ferguson har talat inför matchen och säger att han vet hur viktig denna match är för fansen och klubben. Och vi litar på att han förmedlar det till spelarna och får dom att förstå hur viktig denna match egentligen är. Och på hemmaplan inför ett fullsatt Old Trafford så tar United sin 20:e raka ligaseger på hemmaplan, mot ett City som inte är dåliga men som kommer se sig sönderpressade imorgon. United är för starka när det gäller och 1an på 2,40 är tillräckligt högt för att vi ska hugga till!
Matchstart:14.30

1@ 2,40 ~ Insats 3000kr ~ Bet24 ~ 23 Oktober 2011


---------------------------------------------------------------------------------------------

Arsenal - Stoke

Arsenal som har haft en tuff start på säsongen kommer från en vinst senast mot Marseille på bortaplan, vilket ökar självförtroendet för Arsenal som har ett stort behov av poäng för att kunna Avancera i tabellen och nå topp 4 i Premier League, som tränaren Wenger har lovat fansen.

Arsenal saknar Jenkinson, Diaby, Vermaalen samt Wilshere och Sagna som har vart långtidsskadade.
Stoke saknar Wilkinson och Palacios.

Arsenal är igång och har 5 segrar på de 6 senaste matcherna. På hemmaplan i ligan har det ändå sett bra ut med 3 vinster på 4 matcher.
Stoke har varit bra på hemmaplan men sämre på bortaplan där dem idag kommer att gästa Arsenal på Emirates Stadium som kommer vara fullsatt och det blir svårt att stå emot Arsenalpressen.

Arsenal kommer gå för vinst och plocka med sig 3poäng, ett poängtapp här och då tror vi att Wenger ligger risigt till som tränare i Arsenal. Så vi spelar på 1an till höga oddset 1,60.
Matchstart: 14.30

1@ 1,60
~ Insats 5000kr ~ Pinnacle ~ 23 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Inter - Chievo

Inter har stått för en av sina tiders sämsta inledning på säsongen i klubbens historia, och fått massa kritik. Men för att lösa problemet tog dem in en ny tränare i form av Claucio Ranieri,  som har fått ihop laget och fått dom att börja spela som ett lag igen.

Inter vann senast borta mot franska mästarna Lille, vilket inte är den lättaste uppgiften för ett Inter som letar efter formen. På hemmaplan mot Chievo tror vi att dem öser på och satsar framåt för att avancera i tabellen och dessutom få upp självförtroendet efter den usla inledningen, om de vill vara med och slåss om scuddeton i år.

Chievo har inlett säsongen på ett hyfsat sätt men på bortaplan har det inte gått vägen där dem fortfarande är utan en seger och mot Inter på San Siro har dem inte vunnit sedan säsongen 2001/02. Det är inte den lätaste uppgiften för dem idag heller mot ett Inter som fått tillbaka självförtroendet lite efter segern mot Lille.

Inter firade den nya tränaren Ranieris 60-årsdag i veckan och han tackade med att säga att den bästa presenten är en vinst mot Chievo. Motivation, Form och Harmoni verkar alltså peka uppåt för inter, och inte ska det väl ta stopp redan nu?

Inter har Forlan på skadelistan, men har även fått tillbaka mängder av spelare, bl.a. Sneijder, Ranoccia och Obi.
Chievo är skadefritt och kommer med full trupp.

Vi tror att Inter går ut och visar att dom är och ska vara en av de främsta i Serie A, och hemmafansen lär inte tolerera något poängtapp här, så det är endast vinst som räknas för inter och det fixar dom utan problem, Inter är tillbaka på vinnarspåret, och dom är där för att stanna! 1,63 klart spelvärt.
Matchstart: 15.00

1@ 1,63 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 23 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Villarreal - Levante

Villareal möter Levante på hemmaplan där endast seger gäller för ubåtarna som har spelat bra fotboll men ej fått med sig resultaten.

Villarreal har inter imponerat i år, man har endast 7 poäng på 7 matcher i ligan och placerar sig på 14e plats. Man kommer ifrån tre raka kryss i ligan och en knapp förlust mot City (93e minuten) i CL och i samtliga matcher har dom spelat bra men olyckligtvis inte haft marginalerna på sin sida.

Levante däremot som var nykomlingar förra året, har denna säsong chockat hela världen då dem ligger 2a och är obesegerade såsom Barcelona och Sevilla! Man har imponerat stort och slagit bl.a. Real Madrid med 1-0 och Malaga med 3-0.

Villarreal har inga större avbräck, man får dessutom tillbaka Cumunas, Ruben och Senna.
Levante saknar Wellington Silva, El Zhar och Jordan.

Villarreal-coachen Juan Garrido kom med några intressanta uttalanden inför matchen:

"Right now we know we are doing things well and that we are playing better bit by bit. We need to confirm all this with a victory in a very important moment for us. We are working hard to achieve it and we are convinced we will do it."

"The team is highly motivated because we are facing opponents who are very much in form and who are at the top of the table.

"We want to win because that's what we need to be higher up the table."

 

Villarreal är alltså fullt medvetna om att en seger är ett måste ikväll, det spelar ingen roll om Levante för närvarande spelar mycket bra. I grund och botten är Villarreal 10 klasser starkare än Levante och ska vinna alla dagar i veckan, och idag tror vi är en sån dag där de gula U-båtarna går ut och visar vilka som bestämmer, och tar sin andra seger i ligaspelet den här säsongen. Man kommer att dominera matchen och Levantes svit bryts nog här tyvärr, Villarreal har ett gyllene läge att vända sin dåliga trend och denna chans sumpar dom inte. 2,00 på Villarreal är guldodds!
Matchstart: 22.00

1@ 2,00 ~ Insats 3000kr ~ 888sport ~ 23 Oktober 2011

 


Lördag 22 Oktober

Åtvidaberg - Öster

Åtvidaberg som blev klara för allsvenskan 2012, spelar sin sista match på hemmaplan inför sin publik mot imponerande öster som ligger 4a i ligan. Men Öster har inget alls att spela för och är dåliga på bortaplan, där dem endast vunnit 3 av 14 matcher.
Åtvidaberg som är bästa hemma lag i superettan har vunnit 12 av sina 14 hemma matcher med imponerande målskillnaden 58:30.

Åtvidabergs tränare säger följande inför dagens match:
– Vi är helt på det klara att göra en bra match och vill vinna serien både för äran att jobba tillsammans, men också att göra nåt vi inte har lyckats med tidigare i Superettan. Dessutom ger det lite bonus som kommer föreningen väl till pass och vi ställer alltid upp med det bästa laget, försäkrar Andreas Thomsson.

Thomas Olsson och Andreas Johansson saknas för Åtvidaberg medans Öster inte har några större avbräck.

Ett Åtvidaberg som senast besegrade Sundsvall och säkrade en plats i allsvenskan till nästa år, kommer vilja vinna idag för att ta hem serien och få den bonusen som ges till vinnaren, vilket dem har ett stort behov av. Öster däremot har ingeting o spela för och bör inte vara något större hot för ett  ganska skadefritt Åtvidaberg som endast går för seger här och för fansen på hemmaplan borde det bli en målfest också.
Spelef finns hos Svenskaspel till 1,50.
Matchstart: 15.00

1@ 1,54 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 22 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Aston Villa - West Brom

Aston Villa har börjat året helt okej med 11 poäng på 8 matcher. 8 av dom har kommit på hemmaplan där dom i år är obesegrade. Man möter ett West Brom som spelat hyfsat för sin kapacitet, 8 poäng på 8 matcher, 4 hemma och 4 borta.

Aston Villa är starka hemma och har ganska lätt för West Brom på sin hemmaplan, där dom inte förlorat mot dom på över 30 år.

Faktorn vi tror avgör idag är Snabbheten i Aston Villas offensiv. Vi har svårt att se WBAs sega backar hänga med speedkulorna i Aston Villas anfall. Det kommer att vara en avgörande faktor tror vi. Men Aston Villa är även det bättre laget, speciellt på hemmaplan, där dom kommer att ha bollinnehavet och styra tempot matchen igenom. Lägg därtill att det är ett Derby och WBA kommer att anfalla för att gå för vinst, vilket kommer att skapa stora ytor för Aston Villas snabba spelare där uppe.

På Aston Villas skadelista hittar vi Ciaran Clark, annars är det full trupp för båda lagen.

Aston Villa går för seger i derbyt idag och kommer att ta tag i matchen från första början. Det kommer att bli tufft för WBA som gillar att anfalla emellanåt, då Aston Villas omställningar kommer ställa till det för WBAs sega backar. Aston Villa är klart bättre och vi tror inte att WBA har någon större chans idag.
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,90.
Matchstart: 16.00

1@ 2,20 ~ Insats 3000kr ~ Betfair ~ 22 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sporting Gijon - Granada

Sporting Gjion har börjat säsongen rent ut sagt uselt, iaf  resultatmässigt. 1 poäng på 7 matcher är inte okej för ett lag som Gijon. Sporting gjion har spelat bra men olyckligtvis ej fått med sig resultat i matcherna.
Men idag möter man ett Granada som inte är så mycket bättre, 5 poäng på 7 matcher och 0 poäng på bortaplan, tre raka förluster borta med 0-6 i målskillnad.

Idag, inför hemmapubliken måste det vända för Gijon, man måste bara vinna sina första tre poäng, det finns inga ursäkter.

Borta för Granada är Odion Ighalo och Carlos Martins, medans deras bästa spelare Geijo och Benitez är tveksamma till spel. Mycket stora avbräck för Granada.
Gijon har inga större skador och bör kunna ställa upp med bästa lag.

Gijon kommer kliva ut idag inför sin otroliga hemmapublik och jobba sönder ett Granada som inte alls ska ha chans idag. Många av Granadas spelare har uttalat sig inför matchen och sagt att alla ska jobba hårt och vända på den här dåliga trenden idag. Vi tror på dessa spelare och fansen kommer att ge dom en extra boost. Vi tror på en enkel seger idag!
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,88.
Matchstart: 18.00

1@ 2,10 ~ Insats 5000kr ~ Betsson ~ 22 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Malaga - Real Madrid

Real Madrid är en utav världens bästa lag, och det kryllar av stjärnor som för en gång skull även ser ut att kunna spela som ett lag. Man har fem raka vinster och otroliga 21-3 i målskillnad. Man sopar alltså bort allt som kommer i vägen just nu.

Man kommer på besök mot ett Malaga som tas hand om en Oljeshejk, och man har köpt en del toppspelare. Malaga förväntas ta en europaplats i år, men att ta en Champions League plats redan i år är att ta i, spelarna har inte hunnit spela ihop sig och man behöver en bredare trupp.

Real Madrid startade knackigt med förlust mot bl.a. Levante och kryss mot Santander, men sedan dess så har man krossat all motstånd och ligger 3a, 1 poäng bakom Barca och Levante(!). Man har inte råd att tappa poäng och mot ett Malaga som inte kommit igång än (0-3 senast mot Levante) så kommer man inte att ge bort några gratispoäng.

Malaga saknar målvakten Willy, Duda och Baptista, mycket mycket svåra avbräck.
För Reals del så saknas Carvalho, Coentrao, Albiol, Sahin och Lass matchen, men det spelar ingen större roll med den truppen Real Madrid har.

Real Madrid kommer gå ut idag som det världslag dom är och ösa på mot ett stackars Malaga som inte kommer räcka till idag. Vi tror på en stabil seger för Real Madrid så 2an spelas!
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,37.
Matchstart: 20.00

2@ 1,48 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 22 Oktober 2011

Europa League 20 Oktober

Mff - Metalist

Malmö ff står inför ett jätte svårt läge då endast vinst gäller om dem ska överleva i Europa League och i framtiden nå slutspel.

Malmö kommer från en grym svit på just hemmaplan då dem vunnit 3 hemma matcher i rad med 3 olika uppstäningar utan att släppa in ett mål. Idag kommer dem ställa upp med sin bästa elva och försöka göra mål och på så sätt kliva i gruppen med 3poäng.

Inga stora avbräck i något utav lagen.

Vi tror att MFF går ut idag medvetna om att det är vinna eller försvinna som gäller, och med sin motivation kommer dom ta tag i matchen ikväll, 4,60 i odds är tillräckligt högt för att testas.
Spelet finns även hos Svenskaspel till 3,75.
Matchstart: 19.00


1@ 4,60 ~ Insats 500kr ~ Betfair ~ 20 oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Bilbao - Salzburg

Bilbao har öppnat bra i EL-Gruppspelet och tagit full pott efter två omgångar. Nu möter man ett Salzburg som tagit 3 av 6 poäng. Bilbao har egentligen vunnit utan att direkt imponera spelmässigt, dom som följer Bilbao vet ju att dom har ett helt nyss spelsystem.

Men de senaste matcherna har det gått bra och spelet har börjat sitta, och måste säga att det ser MYCKET lovande ut. Som Bilbao spelar just nu så är dom utan tvekan kapabla till topp 4 i La Liga.

Man möter Salzburg som kommer ifrån två raka bortaförluster. Inga stora skador som stör i något utav lagen.

Idag tror jag att Bilbao går ut inför sin fantastiska hemmapublik med självförtroende då dom har hittat spelet. Och stackars Salzburg kommer på besök vid fel tillfälle, det här kommer Athletic ta hem!
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,30
Matchstart: 21.05

1@ 1,40 ~ Insats 5000kr ~ Expekt ~ 20 oktober 2011

Champions League 19 Oktober

Porto - APOEL Nicosia

Måstematch för Porto ikväll som ligger trea, 1 poäng bakom just APOEL som toppar gruppen överraskande nog.

Porto har börjat sisådär i CL-gruppspelet med en seger och en förlust hittills på två matcher. Förlusten kom borta mot Zenit vilket inte är ett lätt motstånd. Samtidigt så var Porto inne i en minisvacka och hade kryssat två ligamatcher i rad innan den matchen. Men nu är dom på vinnarspåret igen efter två vinster, en i ligan och en i cupen, med en målskillnad på 11-0.

Motståndaren APOEL har "sprattlat" till och toppar gruppen efter kryss borta mot Shakhtar och vinst hemma mot Zenit. Men såna här lag brukar alltid komma ner på jorden efter den andra matchen. Dom kommer senast ifrån en förlust i ligan på hemmaplan med 1-0.

Det är två måstematcher som spelas för båda lagen mot varandra och APOEL kommer säkerligen göra allt för att få med sig poäng här för att sedan gå för vinst i hemmamötet, men det blir riktigt svårt är jag säker på.
Regerande Euroupa League-mästarna Porto kommer att gå ut som det mästarlag dom är och visa vart skåpet ska stå ikväll. Ingen tolererar poängtapp ikväll, varken spelarna, ledarna, fansen eller landet. Idag ska matchen bara vinnas, annars kan man säga hejdå till slutspelet.

Inga större avbräck i något utav lagen förutom att Fucile är avstängd för Porto.

Porto kommer att vara det bollförande laget och det kommer i stora delar av matchen vara spel mot ett mål, det kan jag försäkra. Porto har äntligen hittat målskyttet på riktigt och idag när det gäller som mest så tror jag dom kliver fram och visar skärpan och rutinen dom har och tar en stabil seger. 1an spelas tungt!
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,25.
Matchstart: 20.45

1@ 1,35 ~ Insats 5000kr ~ Unibet ~ 19 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Shakhtar Donetsk - Zenit St.Petersburg

Ännu två nyckelmatcher som ska spelas här mellan dessa lag, samma grupp som Porto och APOEL.

Shakhtar är det lag som imponerat minst hittills i Gruppspelet och dom innehar jumboplatsen med endast 1 poäng på två matcher, Zenit har tagit 3 poäng och på två matcher och ligger tvåa i gruppen.
En mycket jämn grupp alltså där alla fortfarande kan ta sig vidare.

Shakhtar är ett fruktat hemmalag och jag kan inte komma ihåg senast dom förlorade på hemmaplan. Man kommer till den här matchen fullt motiverade och medvetna om att vinst krävs för att vara med och slåss om de två första gruppspelsplatserna.

Zenit är ingen dålig motståndare och dom kommer också göra allt för att inte förlora ikväll, men jag tror att dom är mer försiktiga ikväll och kommer nog att låta Shakhtar hålla i bollen medans dom riktar in sig på försvar. Och när man gör det mot ett lag som är så pass starka hemma och har en offensiv som heter duga, med spelare som Eduardo, Texeira, Willian och Luiz Adriano, så kommer det inte att hålla till slut, för dom grabbarna får hål på vilket försvar som helst.

Shakhtar saknar ikväll Rakitskiy och Jadson, medans försvarsjätten Chygrynskiy är tillbaka.
Zenit saknar med största sannolikhet stjärnanfallaren Kershakov som är skadad, medans det är mycket tveksamt ifall Anyukov kan medverka.

Shakhtar kommer att göra allt inför sin hemmapublik för att ta den här viktiga segern, klassen och rutinen finns där att göra det och jag tror dom slår till idag mot ett Zenit som kommer att få rikta in sig på försvar. 1an ger bra värde.
Spelet finns hos svenskaspel till 1,95.
Matchstart: 20.45

1@ 2,05 ~ Insats 3000 ~ Unibet ~ 19 Oktober 2011

Tisdag 18 Oktober

CSKA Moskva - Trabzonspor

Måstematch för den ryska storklubben CSKA Moskva idag, efter två tuffa möten mot Inter och Lille så har det blivit 1 poäng och jumboplats i gruppen. Nu spelas två nyckelmatcher mot serieledaren (Överraskande nog) Trabzonspor. Det råder inga tvivel om vilket lag som är bäst, Cska har en mycket stark trupp och i sina bästa stunder kan dom slå vilket lag som helst.

Trabzonspor har några bra spelare i Yilmaz, Zokora och Paulo Henrique, men de två sistnämnda plus Vittek, Baris Özbek, Barış Atas, Sezer Badur och Onur Kivrak är borta ikväll och det finns inga fullgoda ersättare till många utav dessa och Trabzonspors tunna trupp blir ännu tunnare.

Cska saknar fortfarande målvakten Akinfeev, Honda, Gonzalez och Necid men det finns fortfarande spelare av klass i Dzagoev, Doumbia (8 mål på de 9 senaste matcherna), Vagner Love och Tosic.

Cska har alltså två måstematcher mot Trabzonspor och kommer att göra allt för att vinna båda, men hemmamötet ikväll tror jag att dom vinner utan större problem då dom har en farlig offensiv och spelar på hemmaplan där dom är mycket starka. 1an spelas!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,55.
OBS! Matchstart: 18.00

1@ 1,73 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 18 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dinamo Zagreb - Ajax

Måstematch för båda lagen. Dinamo Zagreb står på noll poäng efter två omgångar medans Ajax ligger trea på 1 poäng. Real Madrid tar emot Lyon idag och vinner dom där samtidigt som Ajax vinner mot Dinamo så går Ajax upp på andraplatsen.

En måstematch alltså och jag tror inte Dinamo Zagreb har vad som krävs när det kommer till kritan, Ajax är mer rutinerade och har en mycket bättre trupp, vilket jag tror kommer bli avgörande ikväll.

Dinamo saknar ikväll kaptenen och stjärnskottet Vrsjalko, två mycket stora avbräck.
För Ajax del så är Boilesen, Sigthórsson och Serero borta men det är inga större avbräck.

Ajax kommer att ta tag i den här matchen då dom har rutinen och det bättre laget, jag tror att Dinamo blir lite stressade då dom måste vinna och kommer anfalla för mycket, och det vet Ajax hur man uttnyttjar. 3,10 på Ajax är sinnessjukt och taget alla dagar i veckan!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 2,50.
Matchstart: 20.45

2@ 3,10 ~ Insats 2000kr ~ Betfair ~ 18 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Man City - Villarreal

Två nyckelmatcher på raken nu mellan City och Villarreal, måstematcher i högsta grad. City kommer att göra allt för att ta en vinst här och klättra upp på andraplats (Om Napoli förlorar mot Bayern).

City har startat riktigt bra i ligan och går som tåget, dock så har det gått dåligare i CL med endast 1p på två matcher. Villarreal har startat dåligt både i ligan och i CL där det blivit 0 poäng på två matcher och 0-4 i målskillnad. Uselt spel från Villarreal i år och det känns inte som att Villarreal har truppen i år för att klara av både CL och Ligan.

City kommer med en i stort sett helt skadefri trupp, Aguero tveksam men annars är alla tillgängliga förutom problembarnet Tevez. Mycket snack om att det kommer vilas inför Manchester-derbyt i helgen men jag är säker på att City ställer upp med bästa lag då detta är en livsviktig match och det är dessutom 5 dagar kvar till Manchester-derbyt.

Villarreal kommer till England med endast en anfallare från A-laget i truppen, nämligen Rossi. Både Ruben och Nilmar är borta ikväll så två anfallare från B-laget är inkallade. förutom det så är även Oriol borta ikväll.

City kommer att ösa på ikväll och med den klassen och rutinen som finns i City så kommer laget att hantera detta perfekt. Spelare som Silva, Nasri, (Aguero) och Dzeko kommer att ställa till det duktigt för Villarreals redan skakiga försvar. 1an spelas starkt!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,30.
Matchstart: 20.45

1@ 1,35 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 18 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Napoli - Bayern Munchen

Ett hett mötte i Neapel där Napoli som kommer från en förlust sist mot Parma hemma, möter ett starkt bayern munchen som har vunnit senaste 7 matcherna av 8 och ej släppt in ett enda mål sedan september.

Napoli är hyfsat bra på hemmaplan men man möter ett Bayern Munchen som kanske är bäst i Världen just för tillfället.

Inga större avbräck förutom Robben är tveksam till spel, men det har fungerat utmärkt utan honom ändå senaste måndaden.

Napoli har inte haft några allvariga skador men formen verkar peka neråt efter den svaga insatsen mot Parma på hemmaplan.

Den tyska maskinen kommer till Neapel och möter ett Napoli som kommer att köra gasen i botten, och det kommer lämna ytor bakåt, och då vet vi alla vad Bayern Munchen är kapabla till. Bayern bör knipa alla 3p ikväll och rycka ännu mer i dödens grupp i CL.
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,85
Matchstart: 20.45
2@ 2,05 ~ Insats 2000kr ~ Betsson ~18 oktober 2011

Athletic Bilbao - Osasuna

Bilbao - Osasuna

Athletic Bilbao har äntligen vänt på trenden och tog sin första ligavinst borta mot Real Sociedad senast, och idag lär det fortsätta

Bilbao började ligaspelet lite knackigt 3 förluster och 2 oavgjorda, men senast gick de segrande ur derbyt mot Sociedad och faktum är att spelet sett bättre och bättre ut för varje match. Ni som följer La Liga vet nog att de har en ny manager och ett helt nytt tänk på fotbollen, och det är enligt mig anledningen till att de börjat knackigt. Men det börjar se bra ut nu och vinsten senast lär ha gett grabbarna fullt med självförtroende och på hemmaplan inför sin fantastiska publik vill dom nu ta sin första hemmaseger, och med sitt ultraoffensiva anfallstänk och även försvarsspelet på plats nu, så kommer dom att köra över Osasuna, kanske inte i Barcastil (8-0) men det kommer att vara spel mot ett mål större delen av matchen

Osasuna har inte börjat speciellt bra heller och har endast en seger hemma mot jumbon Gijon att jubla över. Osasuna är ett svårslaget lag på hemmaplan men på bortaplan är det ett helt annat lag, iaf i år. De spelar uselt och riktar bara in sig på defensiven och deras två oavgjorda (0-0 båda gångerna) har de fått med sig via en stor portion tur.

Bilbao har vunnit de 4 senaste hemmamatcherna mot Osasuna utan att släppa in mål.

Lägg därtill att detta är ett baskiskt derby och Bilbao inför sin galna hemmapublik kommer vara mer motiverade då dom bara har spelare från baskiskt ursprung i laget.

Inga större avbräck i något utav lagen, Ander Herrera tillbaka för Bilbao.

Ett hungrigt Bilbao jagar sin första hemmavinst och det kommer passande i ett derby mot Osasuna inför en fantastisk hemmapublik. 1an spelas!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,70
Matchstart: 21.00

1@ 1,80 ~ Insats 5000kr ~ Betway ~ 17 Oktober 2011

Hammarby - Jönköping

Hammarby - Jönköping

Bara en sak som gäller för Hammarby ikväll, vinst och full fart framåt!
Det klassiska laget Hammarby ligger överraskande nog under strecket med två matcher kvar av säsongen. Tre poäng upp till säker mark och där är det just Jönköping som ligger, dessutom med 3 mål bättre målskillnad.
Det som gäller för Hammarby ikväll är främst att vinna, och gör dom det med minst 2 bollar så är dom förbi.

Hammarby kommer med en skadefri trupp, små frågetecken på Malke och Monteiro, men de bör kunna lira ändå. Jönköping utan större avbräck.

Båda lagen har en ganska oimponerande form men spelet har sett betydligt bättre ut senaste matcherna för Bajen och idag tror jag utdelningen kommer.

Ett fullt motiverat Hammarby inför en fantastisk hemmapublik spelar årets sista hemmamatch på Söderstadion och det kommer att vara tryck både på läktaren och på planen där Hammarby kommer gå för vinst med minst två bollar. 1an spelas hårt, vi tror på Bajen ikväll!!!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,85.
Matchstart: 19.20

1@ 2,06 ~ Insats 5000kr ~ Betdaq ~ 17 Oktober 2011

Malmö FF- Syrianska

Malmö FF- Syrianska

Malmö FF kommer ifrån 2 segrar på hemmaplan, inte imponerande men resultaten kommer.
Syrianska är en av ligans sämsta borta lag och jag tror att Malmös segersvit håller sig och forsätter idag med en seger mot ett svagt syrianska som försöker undvika nedflyttning, men samtidigt tror ja att dem nöjer sig med en kval plats.

Inga större skador i varken Malmö eller Syrianska.

Seger här för malmö och 2 återstånde spel kvar kan ge dem en tredje plats om Elfsborg tappar.
Om helsingborg vinner cupen, då blir fjärdeplatsen en uefaplats och den platsen kan Mff knippa vid seger idag, 1a spelas till 1.83.
Matchstart: 19.00


1@ 1.83 ~ Insats 4000kr ~ Svenskaspel ~ 17 Oktober 2011

Sevilla - Sporting Gijon

Sevilla - Sporting Gijon

Sevilla har startat säsongen positivt och är det enda obesegrade laget tillsammans med Barca och överraskande nog Levante, efter 6 omgångar.

Sporting Gijon har startat på sämsta möjliga sätt och innehar jumboplatsen med bara 1p på 6 matcher, och den kom hemma mot Santander.

Sevilla har på sin hemmaplan vunnit alla 3 matcher hittills och de har kommit mot starkt motstånd såson Malaga, Sociedad och Valencia.
Borta så har Gijon förlorat båda sina matcher med 4-0 mot Atletico Madrid och 2-1 mot Osasuna.

Sevilla är ett mycket starkare lag och är alltid läskigt svårslagna på hemmamark. Man har även i år en bred trupp och spelar varken EL eller CL, vilket gör att dom kan fokusera fullt ut på ligaspelet.

Sevilla saknar ikväll Negredo men de har bra ersättare i Manu Del Moral och den levande legenden Fredi Omar Kanoute. Gijon i stort sett skadefritt.

Sevilla kommer att ösa på ikväll och med spelare som Spahic och Caceres bakåt och Rakitic, Navas, Perotti och Kanoute framåt så tyder allt på att det här blir en hyfsat ensidig historia. 1an spelas tungt!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,35.

1@ 1,48 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 16 Oktober 2011

AIK - Häcken

AIK - Häcken

Sista hemmamatchen i år för AIK på Råsunda, med älskade Kenny Pavey som gör sin sista match på Råsunda efter 5 säsonger = Fullsatt och galet tryck på läktaren. Lägg därtill att AIK krigar med Elfsborg om andraplatsen och vill nog jättegärna spela ute i europa nästa år, då spelar det ingen roll att Häcken vill behålla sin fjärdeplats.

Idag blir det fotbollsfest på Råsunda, det är så många faktorer som gör att AIK kommer komma fullt motiverade ut idag och bara av farten så tror jag att dom krossar Häcken.

Båda har en ganska bra form. Men AIK hemma är inte lätt, på 14 matcher har dom vunnit 11 och endast förlorat 3. Häcken har raden 5-3-6 borta. Häcken har inte heller slagit AIK på bortaplan på årtionden.

AIK kommer med en helt och hållet skadefri trupp, alla är tillgängliga, Likaså Häckens trupp.

AIK är klasser bättre i sina bästa stunder och idag så ser jag inte hur de ska misslyckas, det kommer att vara rejält tryck både på läktaren och på planen och stackars Häcken kommer få se sig tillbakapressade till max och har inte en chans mot AIK idag enligt mig. 1an spelas hårt!
Spelet finns även hos Svenskaspel till 2,03.
Matchstart: 16.30

1@ 2,10 ~ Insats 5000kr ~ Bet24 ~ 16 Oktober 2011

Cagliari - Siena

Cagliari - Siena

Cagliari har startat säsongen positivt och gör sin bästa säsongsinledning sedan någon gång på 60-talet. De har placerat sig på en fjärdeplats med 10 inspelade poäng på 5 matcher, 3 bortamatcher och två hemmamatcher.

Siena har inte imponerat hittills och ligger nere på femtondeplats. De har fortfarande inte vunnit på bortaplan än, men de har ändå kryssat två där och bara förlorat en. Men kryssen måste sägas kom väldigt turligt båda gångerna, efter att ha blivit rejält tillbakapressade.

Inga större avbräck i något utav lagen.

Jag tror hårt på Cagliari idag, ett formstarkt Cagliari som förmodligen är hungrigt efter fler segrar kommer inte tappa poäng mot ett uselt spelande Siena som bara riktar in sig på defensiven, och det räcker inte mot ett lag som just nu spelar underbar anfallsfotboll. Cagliari kommer att ösa på matchen igenom och jag är säker på att dom får hål på Siena utan större problem. 1an spelas.
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,80.
Matchstart: 15.00

1@ 2,05 ~ Insats 3000kr ~ Betsson ~ 16 Oktober 2011

Granada - Atletico Madrid 15 Oktober

Granada - Atletico

Atletico har inlett säsongen på ett imponerande sätt även fast resultaten inte riktigt visar det. Förutom att de gick på pumpen mot Barcelona (5-0 på bortaplan) så har de gjort 8 mål i ligan och endast släppt in 1 borta mot Valencia. Så jag tycker att tabelläget ljuger lite. Atletico har endast spelat 2 matcher borta i ligaspelet i år, 0-1 förlust mot Valencia och så 0-5 mot Barcelona.

Atletico vill bryta bortatrenden och avancera i tabellen. Då kommer det passande att göra det mot nästjumbon Granada som endast tagit 4 poäng på 6 matcher. Granada har endast gjort 2 mål framåt, det förklarar hur usel offensiv dom har.

Atletico saknar Arda, Antonio, Silvio och Salvio, Men det är inga större avbräck. Granada har inga större avbräck heller.

Atleticos Vice-kapten Alvaro Dominguez uttalade sig följande inför kvällens match:

“In these next four or five league games we have to get all the points,” Atlético vice-captain Álvaro Domínguez told reporters during a press conference on Thursday.

“This is the objective of the squad, to pick up every point and for this we have to start off winning in Granada.

 

Jag tror att Atletico kommer väldigt motiverade till denna match och motivationen är det som behövs idag, för kvalitéerna är det inga fel på. Atletico går ut ikväll och dominerar denna match från första stund mot ett Granada som inte imponerat och inte förväntas göra det heller. 2.15 på Atlético är tillräckligt högt för att trycka in degen och öka pengarna på kontot.
Matchstart: 22.00

2@ 2,15 ~ Insats 2000kr ~ Betsson ~ 15 Oktober 2011


Milan - Palermo 15 Oktober

Milan - Palermo

Milan kommer till den här matchen med vetskap om att Inter förlorat sin match mot Catania. Detta måste Milan se som ett gyllene läge att rycka ifrån sin rival. Milan får tillbaka Robinho, Abate och Mexes i truppen, och saknas gör Pato, Flamini, Ambrosini, Boateng och Gattuso. Många kan tyckas, men det är inga problem för i år har Milan en bred Trupp.

Man möter ett Palermo som på hemmaplan varit riktigt bra på sin hemmaplan, dom har slagit Inter bl.a.
Men de har 0 vinster på bortaplan. Milan har spelat hyfsat bra men har inte haft resultaten på sin sida. men med Robinho tillbaka så kommer livet bli lättare för Zlatan och Cassano. Ett mycket kreativt tremanna-anfall. 
Palermo saknar sin nyckelspelare Balzaretti, och flyttar ner sege Migglacio till mittback, vilket kommer passa Robinho

Milan kommer dominera från minut 1 till 90. Jag tror att dom hinner göra flera mål ikväll utan att släppa till alltför mycket bakåt, så jag spelar på -1 till 2.25.
Matchstart: 20:45

1 Hcp -1@ 2,25 ~ Insats 3250kr ~ Bet365 ~ 15 Oktober 2011

Schalke 04 - Kaiserslautern 15 Oktober

Schalke - Kaiserslautern

Tysk ligafotboll. Här så råder det inga tvivel om vilket lag som är bäst. Schalke 04 är ett topplag i sina bästa stunder och efter en knackig start så har det gått mycket bättre på senare tid och dom dominerar på hemmaplan där bara Bayern Munchen har slagit dom. På 4 hemmamatcher i ligan så har det blivit 3 vinster och 1 förlust med en målskillnad på 10-5. Dom kommer ifrån 3 raka segrar och möter ett Kaiserslautern som bara vunnit en match på de 5 senaste.

Schalke är i medvind och när dom är det så tar det inte stopp på hemmaplanen iaf. Och mot ett Kaiserslautern som är helt uddlöst för tillfället och som dessutom inte vunnit på bortaplan i år så ska Schalke ta en ganska komfortabel seger.

Schalke saknar Marica och Uchida men det är inga större avbräck. I övrigt så är truppen skadefri.

Kaiserslautern har inga större skador och bör kunna ställa upp med samma lag som spelat uselt i år.

Ett Schalke med tre raka segrar och som spelar som ett mästarlag för tillfället mot ett Kaiserslautern som är flera klasser under Schalke och dessutom spelat uselt med en seger på fem matcher och inga segrar på bortaplan i år. Schalke tar hem det här alla dagar i veckan! 1.50 hos Bwin är taget.
Spelet finns även på Svenskaspel till 1.40
Matchstart: 18.30

1@ 1,50 ~ Insats 5000kr ~ Bwin ~ 15 Oktober 2011

Manchester City - Aston Villa 15 Oktober

Man City - Aston Villa

Manchester City har spelat 3 hemmamatcher i ligan i år och har tagit full pott med hela 9-0 i målskillnad. De är rejält starka hemma men även borta där dom på 4 matcher har vunnit 3 och spelat 1 oavgjort, 14-5 i målskillnad. En sammanlagd målskillnad på 23-5 på 7 matcher.
Aston villa har på 3 bortamatcher kryssat i alla med 3-3 i målskillnad.

Citys offensiv är en utan världens bästa och i år ser det verkligen ut som om de har en aning om på vilket sätt de ska anfalla, jämfört med förra året där det var mycket uddlöst. I år är det rörelse hela tiden och med spelare som Silva, Aguero, Dzeko och Nasri  så är det en garanti på mål i varje match. På hemmaplan kräver publiken mycket och där ska det inte bara vinnas numera utan det ska vinnas med stil.

På de fem senaste hemmamatcherna mot Aston Villa, så har Man City tagit alla 15p och med en målskillnad på 13-1. City har alltså haft ganska lätt för Aston Villa på senare tid.

City saknar en del spelare, knasbarnet Tevez såklart och Aguero som inte är helt återställd från sin skada. Men på topp finns ersättare av klass så det räcker, så det är inget som oroar mig för att City kommer att ösa in mål iaf.

Aston Villa saknar Lichaj, Jenas, Delfuenso och det finns frågetecken kring Ireland, Agbonlahor, Cuellar och Collins. Inga reserver direkt då många av dom är startspelare.

Idag tror jag att City fortsätter med sin hemmasvit och står för ännu en kross. Man City HCP -1 spelas till 2.00.
Spelet finns även hos Svenskaspel till 1,90.
Matchstart: 16.00

1 Hcp -1@ 2,00 ~ Insats 4000kr ~ Landbrokes ~ 15 Oktober 2011

Liverpool - Manchester United 15 Oktober

Liverpool - Man Utd

Toppmatch i PL med väldigt mycket känslor inblandade. Liverpool på Anfield är ALDRIG en lätt uppgift, SPECIELLT inte när en rival stiger in på den mäktiga arenan. Idag blir det fullsatt på Anfield, som bevittnat tre segrar på de tre senaste hemmamatcherna mot Man U.

Liverpool har äntligen fått igång sitt spel, de senaste matcherna har dom spelat mycket bra och visat prov på kvalitéerna inom laget. Liverpool är ett mycket starkt och fysiskt lag. De har nu fått tillbaka Agger och Gerrard och kommer göra liver svårt för Man U, för svårt.

Med en helt och hållet skadefri trupp så tror jag att Liverpool, mot ett Man u som saknar Cleverley, Rafael och kanske även Vidic, tar sin fjärde raka seger mot Man U på Anfield. Man U har imponerat enormt i år och kommer vara riktigt svårslagna, men om dom ska slås ja då är det nu när spelet sett lite knackigt ut de två senaste matcherna, och mot ett Liverpool på Anfield, det är nu jag kan se dom bli slagna. Och att Rooney inte startar gör bara att jag tror ännu mer på Liverpool.

Jag tror på Liverpool idag, matchen blir svår men jag tror att dom drar det längsta strået, ett Liverpool på uppgång hemma mot rivalen Man U på en liten nedgång ger 3,20 på Liverpool, vilket jag anser på tok för högt. 1an spelas!

Spelet finns även hos Svenskaspel till 2.95.
Matchstart: 13.45

1@ 3,20 ~ Insats 2000kr ~ Landbrokes ~ 15 Oktober 2011

Trabzonspor - Ankaragucu

Trabzonspor - Ankaragucu

Trabzonspor fick en tuff start i ligan men i Champions League har de gått bättre, de senaste två matcherna i ligan så har det gått utmärkt och det har slutat med segrar och en sjunde plats. Medan Ankaragucu har inlätt säsongen som sämsta lag och ligger i botten med endast en poäng på 4 matcher. Mycket talar för att Trabzonspor vinner ikväll och klättrar upp i tabellen för att tränaren har fått ett jobb där endast topp 3 är godkänt av styrelsen. Alltså en seger här mot ett svagt Ankaragucu tas starkt för Trabzonspor till 1,32 på Betfair. Spelet finns även på svenskaspel.
Matchstart 19.00

1@ 1,32 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 14 Oktober 2011

Tips 13 Oktober

IFK Värnamo - Hammarby IF

Livsviktig match för båda lagen, men jag tror hårt på Hammarby idag, jag ser flera anledningar till att de kniper hem alla 3 poäng ikväll.
Hammarby ligger på kvalplats, 1 poäng från just Värnamo som ligger över strecket. tre matcher kvar att spela och för Hammarby är det här det "lättaste" motståndet att ta poäng ifrån av alla dom har kvar. Hammarby kommer för en gångs skull med en nästintill skadefri trupp, med ett komplett mittfällt och anfall. Måste säga att deras mittfällt är utan tvekan superettans bästa och håller riktigt hög allsvensk klass. Castro Tello är tillbaka också och är en av superettans bästa spelare. Värnamo har sin stjärnanfallare Wellington borta också, vilket gör saken värre. Här råder det stor klasskillnad mellan lagen om man ser till pappret. Men motivationen måste också sitta på plats. Hammarby kommer med högsta möjliga motivation och kommer göra allt för att ta tre poäng, för ingen kan väl tänka sig Bajen i Division 1 Norra?! Visst, Värnamo kommer vara väldigt motiverade också, men jag tror inte det räcker till här mot ett Hammarby som bara SKA vinna och klättra upp så att dom stannar i Superettan i år. Värnamo är dessutom ett lag som har mycket boll och anfaller, och idag utan sin stjärna. Lägg därtill att det alltid blir ytor bakåt när Värnamo spelar sitt anfallsspel, och med spelare som Sema, Helg, Castro-Tello och Runström så kommer det verkligen att gå undan i kontringarna. 2,80 på Hammarby är klart överodds så jag utnyttjar detta och trycker in degen!
Matchstart:19:00

2@ 2,80 ~ Insats 2000kr ~ Svenska Spel ~ 13 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

HJK - JJK

HJK dominerar i den Finländska ligan och den formstarka truppen kommer ej att förlora på hemmaplan där de har vunnit 14 av 14 matcher, medans JJK endast 3 vinster borta på 14 försök. HJK snittar drygt 3 gjorda mål/match och endast 0.5 insläppta/match. Lägg därtill att JJK släpper in drygt 2 mål/match. Det kommer att gå undan ikväll och jag blir inte förvånad om det blir kross. Men i vilket fall som helst så BÖR dem ta hem alla 3p alla dagar i veckan, Så ettan tippas starkt till 1,43.
Matchstart:17:30

1@ 1,43 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 13 Oktober 2011

Succes

Vi har nu haft bloggen i 3 dagar, och vi ligger redan på + 16750 kronor! Målet har hela tiden varit minst 100000 på ett år, men undrar om det inte går snabbare om det fortsätter såhär, innan årskiftet kanske? I vilket fall som helst så har det gått bra hittills och jag hoppas verkligen att ni har tagit till er av våra tips och ökat polleterna på kontot! Synd bara att det inte är så många som följer, så ni som följer får jättegärna sprida bloggen vidare, här satsar vi stort!

Nattspel 13 Oktober

Corinthians - Botafogo

Med 10 matcher kvar i ligan så toppar Corinthians ligan med 51 poäng, 1p före Vasco da Gama. Corinthians kommer med en stark trupp, inga större avbräck. Spelare som Willian och Alex kommer att ställa till det för Botafogos försvar rejält. Kommer vara ett rejält tryck på hemmaplan och Corinthians har inte råd med poängtapp här inte. Botafogo är inget dåligt lag men dom är främst ett bra hemmalag. Borta är dom inte alls lika bra och mot ett motiverat Corinthians som toppar ligan och har Vasco precis bakom, då blir det för svårt tyvärr. Corinthians till 1,91 är klart spelvärt tycker jag! OBS! Matchen spelas tidigt på torsdagen, 02:50.

1@ 1,91 ~ Insats 3000kr ~ 888sport ~ 13 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------
Flamengo - Palmeiras

Ett hemmastarkt Flamengo som ej förlorat på fem matcher bör ta hem alla 3 poäng för att vara med i guldracet när det närmar sig mot slutspurten i ligan. Flamengo kommer från en seger senast, medans Palmerias förlorade. Den svaga defensiven för Palmeiras kommer att fortsätta här tror jag, Mot ett mycket offensivt starkt Flamengo som dessutom är ett starkt hemmalag. Dom kommer med en nästan helt skadefri trupp utan större avbräck, detsamma gäller Palmeiras. Men Flamengo är i grund och botten ett bättre lag och bör vinna ifall dom vill haka på toppstriden. Alltså ett riktigt motiverat Flamengo som vill haka på i toppen slår Palmeiras (som bara vunnit en utav 14 bortamatcher i ligan) alla dagar i veckan och oddset på 2.00 lockar mig, så jag slänger iväg 2 lakan på dem och ser till att pengarna på kontot ökar! OBS! Matchen spelas tidigt på torsdagen, 02:50.

1@ 2,00 ~ Insats 2000kr ~ 888sport ~ 13 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------
Universidad de Chile - Unión La Calera
Universidad är fortfarande obesegrat efter 11 omgångar såhär långt och är dessutom det bästa hemma laget hittills då dom har vunnit 5 av sina 6 hemma matcher. Däremot så har Unión startat bra MEN uselt på bortaplan där dem fortfarande står utan seger på 5 borta matcher. Alltså ett STARKT hemma lag som Universidad där målskillnaden är 16-4 på 5 hemma matcher, ser jag inga problem för dem att knäcka Unión som är en av dem sämsta bortalagen i ligan efter 11 omgångar. En vinst här och Universidad rycker ännu mer i tabellen då dom redan har 7p försprång. Här pratar vi KLASSKILLNAD! OBS! Matchen spelas tidigt på torsdagen, 02:00.

1@ 1,35 ~ Insats 5000kr ~ Expekt ~ 13 Oktober 2011




Deportivo La Coruna - Alcoyano

Deportivo - Alcoyano

Dags för Copa Del Rey! Dubbelmöte här där första matchen redan är spelad, och chockerande nog så vann Alcoyan hemmamötet med 2-0. Alcoyan är nykomlingar i Segunda Division och det har gått sisådär, spelet har inte riktigt fungerat men dom har ändå på något sätt lyckats få med sig vissa resultat. Deportivo är ett lag för högstaligan och har fortfarande kvar spelare som Guardado, Riki och Aranzubia. Måste gå full fart framåt för att vända 0-2 underläget och med spelare som Guardado och Riki så kommer det gå undan! Deportivo går för vinst ikväll och med en i stort sett skadefri trupp så kommer dom att ta hem det här, då dom är flera klasser bättre än Alcoyano, och då Copa Del Rey är väldigt viktigt för dom att komma långt i då det är lite instabilt med ekonomin. Deportivo vinner bara här helt enkelt och till 1,50 så tvekar jag inte en sekund!

1@ 1,50 ~ Insats 5000kr ~ 188Bet ~ 12 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Spreadsheet

Ville bara meddela att ni som vill se en lista över alla våra spel så finns det en länk under fliken "LÄNKAR" till höger på sidan som heter SPREADSHEET. Det är en tabell som visar våra spel som vi spelar i form av hur mycker + eller - vi ligger, Procentuell vinst och ROI, Medelodds med mera.

Nattspel 12 Oktober

Mexico - Brasilien (Träningslandskamp)

Brasilien mönstrar en stark elva med spelare som Alves, Thiago Silva, Neymar och Hulk. Är i grund och botten på alla möjliga sätt ett bättre lag än Mexico. Mexico tycker jag har fått för mycket respekt, jag ser inget märkvärdigt i deras lag och tycker faktiskt de presterar dåligt i 80 % av sina matcher. Hemmaplan här är det som kan göra det svårt för Brasilien, men det räcker inte till mot dessa storstjärnor och detta lag som äntligen är igång på riktigt igen. Dom dominerar sina matcher som dom gjorde i sina bästa tider och det är en fröjd att se dom spela. Mexico har vissa farliga spelare som Hernandez och Dos Santos, men dom två ska enkelt kunna avstyras av spelare som Alves, David Luiz och Thiago Silva. Brasilien tar hem detta, 2an på 2,25 är klart värt! OBS! Matchen spelas tidigt på morgonen, 03:30.

1@ 2,25 ~ Insats 3000kr ~ Eurobet ~ 12 Oktober 2011

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chile - Peru (VM-Kval)

Efter Chiles förlust i öppningsmatchen borta mot Argentina senast så vill inte Chile tappa några onödiga poäng med tanke på konkurransen i sydamerika. Och hemma mot Peru ska dom bara vinna. Chile är ett mycket bättre lag, lite underskattat tycker jag, då dom i sina bästa stunder kan utmana Brasilien och Argentina. Chile är ett riktigt starkt hemmalag och ingen kommer dit och tar poäng bara hur som helst. Visst, Sanchez är borta för Chile, men det finns gott om ersättare och andra stjärnor i laget, såsom Gary Medel och Humberto Suazo. Chile har på sina senaste 12 hemmamatcher 10 vinster och 2 förluster, en av dom kom mot Spanien. Senast Peru vann på bortaplan var 10 matcher sedan då dom slog Jamaica med 1-2. Chile är ett mycket bättre lag och ska bara ta hem det här, Chile på hemmaplan mot ett Peru som inte alls är dåliga men inte heller i närheten av Chiles klass, den chansen sumpar inte Chilenarna. Speciellt inte i ett VM-Kval! Nattens Bank! OBS! Matchen spelas tidigt på Onsdagen, 00:45.

1@ 1,60 ~ Insats 5000kr ~ Bet365 ~ 12 Oktober 2011

EM-KVAL 11 Oktober

Danmark är motiverat och avgör detta på hemmaplan
Danmark med alla spelare på plan utan skador, samma gäller portugal.

Danmark-Portugal

Portugal kommer med svag insats senast och kommer få det svårt på parken.Portugal utan Pepe, danny,carvalho, och bosingwa samt coentrao får de svårt defensivt.
Alltså en motiverad dansk trupp mot en skadedrabbad portugal tar hemma dessa 3p och säkrar em biljeterna till nästa sommar och jag spelar på 1@ till 2,90 insats 2000kr svenskaspel 10 oktober

Danmark är motiverat och avgör detta på hemmaplan
Danmark med alla spelare på plan utan skador, bör spela sitt spel utan problem.
Portugal kommer med svag insats senast och kommer få det svårt på parken.
Portugal utan Pepe, danny,carvalho, och bosingwa samt coentrao får de svårt defensivt.
Alltså en motiverad dansk trupp mot ett skadedrabbat portugal tar hem alla 3p och säkrar EM-biljetten till nästa sommar! jag spelar på 1@ till 3,75.

1@ 3,75 ~ Insats 2000kr ~ Unibet ~ 11 Oktober 2011


---------------------------------------------------------------------------------------------

Sverige-Holland


Sverige piskat att vinna då dom inte kan förlita sig på att Portugal vinner på Parken.
Sverige saknar Ibra men i övrigt ser truppen bra ut.
Holland däremot saknar storstjärnor som Sneijder, Affelay Robben, Heitinga och Stekelenburg.
Gråter inte direkt över att Ibra missar matchen då jag känner att Sverige är ett bättre lag utan honom.
Sverige har bara förlorat 2 matcher i dessa sammanhang sedan 1997. Holland har ingenting att spela för och mot ett Sverige som både kommer med stor motivation och revancshlusta så kommer Holland inte få det lätt. 2,75 på Sverige tycker jag är värt att slänga in pengar på, Jag tror på mitt Sverige!

1@ 2,75 ~ Insats 3000kr ~ Unibet ~ 11 Oktober 2011


Välkommen till vår nya tipsblogg!

Här kommer vi att dela med oss av våra kunskaper och vårt heltidsstuderande i form av olika tips inom vår specialiserade sport fotboll. Vi kommer att lägga full fokus på fotbollen och vi garanterar er att er ekonomi går uppåt ifall ni följer våra spel! Welcome mina damer och herrar!

 


RSS 2.0