Lördag 22 Oktober

Åtvidaberg - Öster

Åtvidaberg som blev klara för allsvenskan 2012, spelar sin sista match på hemmaplan inför sin publik mot imponerande öster som ligger 4a i ligan. Men Öster har inget alls att spela för och är dåliga på bortaplan, där dem endast vunnit 3 av 14 matcher.
Åtvidaberg som är bästa hemma lag i superettan har vunnit 12 av sina 14 hemma matcher med imponerande målskillnaden 58:30.

Åtvidabergs tränare säger följande inför dagens match:
– Vi är helt på det klara att göra en bra match och vill vinna serien både för äran att jobba tillsammans, men också att göra nåt vi inte har lyckats med tidigare i Superettan. Dessutom ger det lite bonus som kommer föreningen väl till pass och vi ställer alltid upp med det bästa laget, försäkrar Andreas Thomsson.

Thomas Olsson och Andreas Johansson saknas för Åtvidaberg medans Öster inte har några större avbräck.

Ett Åtvidaberg som senast besegrade Sundsvall och säkrade en plats i allsvenskan till nästa år, kommer vilja vinna idag för att ta hem serien och få den bonusen som ges till vinnaren, vilket dem har ett stort behov av. Öster däremot har ingeting o spela för och bör inte vara något större hot för ett  ganska skadefritt Åtvidaberg som endast går för seger här och för fansen på hemmaplan borde det bli en målfest också.
Spelef finns hos Svenskaspel till 1,50.
Matchstart: 15.00

1@ 1,54 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 22 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Aston Villa - West Brom

Aston Villa har börjat året helt okej med 11 poäng på 8 matcher. 8 av dom har kommit på hemmaplan där dom i år är obesegrade. Man möter ett West Brom som spelat hyfsat för sin kapacitet, 8 poäng på 8 matcher, 4 hemma och 4 borta.

Aston Villa är starka hemma och har ganska lätt för West Brom på sin hemmaplan, där dom inte förlorat mot dom på över 30 år.

Faktorn vi tror avgör idag är Snabbheten i Aston Villas offensiv. Vi har svårt att se WBAs sega backar hänga med speedkulorna i Aston Villas anfall. Det kommer att vara en avgörande faktor tror vi. Men Aston Villa är även det bättre laget, speciellt på hemmaplan, där dom kommer att ha bollinnehavet och styra tempot matchen igenom. Lägg därtill att det är ett Derby och WBA kommer att anfalla för att gå för vinst, vilket kommer att skapa stora ytor för Aston Villas snabba spelare där uppe.

På Aston Villas skadelista hittar vi Ciaran Clark, annars är det full trupp för båda lagen.

Aston Villa går för seger i derbyt idag och kommer att ta tag i matchen från första början. Det kommer att bli tufft för WBA som gillar att anfalla emellanåt, då Aston Villas omställningar kommer ställa till det för WBAs sega backar. Aston Villa är klart bättre och vi tror inte att WBA har någon större chans idag.
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,90.
Matchstart: 16.00

1@ 2,20 ~ Insats 3000kr ~ Betfair ~ 22 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Sporting Gijon - Granada

Sporting Gjion har börjat säsongen rent ut sagt uselt, iaf  resultatmässigt. 1 poäng på 7 matcher är inte okej för ett lag som Gijon. Sporting gjion har spelat bra men olyckligtvis ej fått med sig resultat i matcherna.
Men idag möter man ett Granada som inte är så mycket bättre, 5 poäng på 7 matcher och 0 poäng på bortaplan, tre raka förluster borta med 0-6 i målskillnad.

Idag, inför hemmapubliken måste det vända för Gijon, man måste bara vinna sina första tre poäng, det finns inga ursäkter.

Borta för Granada är Odion Ighalo och Carlos Martins, medans deras bästa spelare Geijo och Benitez är tveksamma till spel. Mycket stora avbräck för Granada.
Gijon har inga större skador och bör kunna ställa upp med bästa lag.

Gijon kommer kliva ut idag inför sin otroliga hemmapublik och jobba sönder ett Granada som inte alls ska ha chans idag. Många av Granadas spelare har uttalat sig inför matchen och sagt att alla ska jobba hårt och vända på den här dåliga trenden idag. Vi tror på dessa spelare och fansen kommer att ge dom en extra boost. Vi tror på en enkel seger idag!
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,88.
Matchstart: 18.00

1@ 2,10 ~ Insats 5000kr ~ Betsson ~ 22 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Malaga - Real Madrid

Real Madrid är en utav världens bästa lag, och det kryllar av stjärnor som för en gång skull även ser ut att kunna spela som ett lag. Man har fem raka vinster och otroliga 21-3 i målskillnad. Man sopar alltså bort allt som kommer i vägen just nu.

Man kommer på besök mot ett Malaga som tas hand om en Oljeshejk, och man har köpt en del toppspelare. Malaga förväntas ta en europaplats i år, men att ta en Champions League plats redan i år är att ta i, spelarna har inte hunnit spela ihop sig och man behöver en bredare trupp.

Real Madrid startade knackigt med förlust mot bl.a. Levante och kryss mot Santander, men sedan dess så har man krossat all motstånd och ligger 3a, 1 poäng bakom Barca och Levante(!). Man har inte råd att tappa poäng och mot ett Malaga som inte kommit igång än (0-3 senast mot Levante) så kommer man inte att ge bort några gratispoäng.

Malaga saknar målvakten Willy, Duda och Baptista, mycket mycket svåra avbräck.
För Reals del så saknas Carvalho, Coentrao, Albiol, Sahin och Lass matchen, men det spelar ingen större roll med den truppen Real Madrid har.

Real Madrid kommer gå ut idag som det världslag dom är och ösa på mot ett stackars Malaga som inte kommer räcka till idag. Vi tror på en stabil seger för Real Madrid så 2an spelas!
Spelet finns hos Svenskaspel till 1,37.
Matchstart: 20.00

2@ 1,48 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 22 Oktober 2011

Kommentarer
Postat av: Italian Stallion

Tunga torskar på Åtvidaberg & Aston Villa men mycket fint spel i Sporting Gijon.

2011-10-22 @ 19:33:15
Postat av: Italian Stallion

Grattis till en av er som är Sevilla fans, en poäng mot självaste Barcelona ;) tungt.

2011-10-23 @ 00:16:17
Postat av: TLY

Tjena tycker du ska posta vinster å förluster i slutet av månaden minns bloggen Braxingen som var riktigt najs där han började med 1000kr sen spela sig upp till 30 000 dock förolra han ner till 10k igen men allafall skulle va najs med statestik på hur mycket du vunnit osv eller hur mycket du går plus/minus

2011-10-23 @ 00:47:36
Postat av: Tippafotboll

Italian Stallion, Tack så mycket, det satt riktigt fint!



TLY// Till höger på bloggen så kan du under fliken "Länkar" trycka där det står Spreadsheet, där uppdaterar vi hela tiden och där står det hur mycket plus och minus vi gått och alla spel vi lagt :)

2011-10-23 @ 01:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0