Söndag 23 Oktober

Man Utd - Man City

Manchester-Derby, och enligt Ferguson det viktigaste derbyt på 25 år.
Stekhet match där det är mycket känslor inblandade. Man U och Man City toppar ligan efter 8 omgångar, Man U på 20 poäng, 2 poäng bakom Man C. Båda lagen har imponerat enormt i år och ser starkare ut än någonsin. Båda lagen obesegrade, City med raden 7-1-0 och 27-6 i målskillnad, och United med raden 6-2-0 och målskillnad på 25-6.

Man U har på hemmaplan i ligan tagit 19(!) raka segrar, och hemma mot City 4 raka vinster. Och överhuvudtaget i år så har dom vunnit 4 av 4 hemmamatcher i ligan med målskillnaden 16-3. City har imponerat borta också och har 3 vinster av 4, 15-4 i målskillnad.

På Uniteds skadelista har vi Cleverley, Gibson och Rafael, medans Giggs är tveksam, inga stora avbräck alls alltså.

City har full trupp men tveksamma till spel är Nasri och De Jong, två mycket tongivande spelare för City.

Ferguson har talat inför matchen och säger att han vet hur viktig denna match är för fansen och klubben. Och vi litar på att han förmedlar det till spelarna och får dom att förstå hur viktig denna match egentligen är. Och på hemmaplan inför ett fullsatt Old Trafford så tar United sin 20:e raka ligaseger på hemmaplan, mot ett City som inte är dåliga men som kommer se sig sönderpressade imorgon. United är för starka när det gäller och 1an på 2,40 är tillräckligt högt för att vi ska hugga till!
Matchstart:14.30

1@ 2,40 ~ Insats 3000kr ~ Bet24 ~ 23 Oktober 2011


---------------------------------------------------------------------------------------------

Arsenal - Stoke

Arsenal som har haft en tuff start på säsongen kommer från en vinst senast mot Marseille på bortaplan, vilket ökar självförtroendet för Arsenal som har ett stort behov av poäng för att kunna Avancera i tabellen och nå topp 4 i Premier League, som tränaren Wenger har lovat fansen.

Arsenal saknar Jenkinson, Diaby, Vermaalen samt Wilshere och Sagna som har vart långtidsskadade.
Stoke saknar Wilkinson och Palacios.

Arsenal är igång och har 5 segrar på de 6 senaste matcherna. På hemmaplan i ligan har det ändå sett bra ut med 3 vinster på 4 matcher.
Stoke har varit bra på hemmaplan men sämre på bortaplan där dem idag kommer att gästa Arsenal på Emirates Stadium som kommer vara fullsatt och det blir svårt att stå emot Arsenalpressen.

Arsenal kommer gå för vinst och plocka med sig 3poäng, ett poängtapp här och då tror vi att Wenger ligger risigt till som tränare i Arsenal. Så vi spelar på 1an till höga oddset 1,60.
Matchstart: 14.30

1@ 1,60
~ Insats 5000kr ~ Pinnacle ~ 23 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Inter - Chievo

Inter har stått för en av sina tiders sämsta inledning på säsongen i klubbens historia, och fått massa kritik. Men för att lösa problemet tog dem in en ny tränare i form av Claucio Ranieri,  som har fått ihop laget och fått dom att börja spela som ett lag igen.

Inter vann senast borta mot franska mästarna Lille, vilket inte är den lättaste uppgiften för ett Inter som letar efter formen. På hemmaplan mot Chievo tror vi att dem öser på och satsar framåt för att avancera i tabellen och dessutom få upp självförtroendet efter den usla inledningen, om de vill vara med och slåss om scuddeton i år.

Chievo har inlett säsongen på ett hyfsat sätt men på bortaplan har det inte gått vägen där dem fortfarande är utan en seger och mot Inter på San Siro har dem inte vunnit sedan säsongen 2001/02. Det är inte den lätaste uppgiften för dem idag heller mot ett Inter som fått tillbaka självförtroendet lite efter segern mot Lille.

Inter firade den nya tränaren Ranieris 60-årsdag i veckan och han tackade med att säga att den bästa presenten är en vinst mot Chievo. Motivation, Form och Harmoni verkar alltså peka uppåt för inter, och inte ska det väl ta stopp redan nu?

Inter har Forlan på skadelistan, men har även fått tillbaka mängder av spelare, bl.a. Sneijder, Ranoccia och Obi.
Chievo är skadefritt och kommer med full trupp.

Vi tror att Inter går ut och visar att dom är och ska vara en av de främsta i Serie A, och hemmafansen lär inte tolerera något poängtapp här, så det är endast vinst som räknas för inter och det fixar dom utan problem, Inter är tillbaka på vinnarspåret, och dom är där för att stanna! 1,63 klart spelvärt.
Matchstart: 15.00

1@ 1,63 ~ Insats 5000kr ~ Betfair ~ 23 Oktober 2011

---------------------------------------------------------------------------------------------

Villarreal - Levante

Villareal möter Levante på hemmaplan där endast seger gäller för ubåtarna som har spelat bra fotboll men ej fått med sig resultaten.

Villarreal har inter imponerat i år, man har endast 7 poäng på 7 matcher i ligan och placerar sig på 14e plats. Man kommer ifrån tre raka kryss i ligan och en knapp förlust mot City (93e minuten) i CL och i samtliga matcher har dom spelat bra men olyckligtvis inte haft marginalerna på sin sida.

Levante däremot som var nykomlingar förra året, har denna säsong chockat hela världen då dem ligger 2a och är obesegerade såsom Barcelona och Sevilla! Man har imponerat stort och slagit bl.a. Real Madrid med 1-0 och Malaga med 3-0.

Villarreal har inga större avbräck, man får dessutom tillbaka Cumunas, Ruben och Senna.
Levante saknar Wellington Silva, El Zhar och Jordan.

Villarreal-coachen Juan Garrido kom med några intressanta uttalanden inför matchen:

"Right now we know we are doing things well and that we are playing better bit by bit. We need to confirm all this with a victory in a very important moment for us. We are working hard to achieve it and we are convinced we will do it."

"The team is highly motivated because we are facing opponents who are very much in form and who are at the top of the table.

"We want to win because that's what we need to be higher up the table."

 

Villarreal är alltså fullt medvetna om att en seger är ett måste ikväll, det spelar ingen roll om Levante för närvarande spelar mycket bra. I grund och botten är Villarreal 10 klasser starkare än Levante och ska vinna alla dagar i veckan, och idag tror vi är en sån dag där de gula U-båtarna går ut och visar vilka som bestämmer, och tar sin andra seger i ligaspelet den här säsongen. Man kommer att dominera matchen och Levantes svit bryts nog här tyvärr, Villarreal har ett gyllene läge att vända sin dåliga trend och denna chans sumpar dom inte. 2,00 på Villarreal är guldodds!
Matchstart: 22.00

1@ 2,00 ~ Insats 3000kr ~ 888sport ~ 23 Oktober 2011

 


Kommentarer
Postat av: Emil

Motiveringen i Villarreal - Levante är bland de sämsta jag läst. Du sänker Villarreal och höjjer Levante och säger att Villarreal vinner för att de är medvetna om att de måste höjja sig...omg

2011-10-23 @ 10:56:14
Postat av: smacky

Emil: hela motiveringen handlar ju om att Villarreal är ett bättre lag när dom väl presterar. Ska de ljugas om att Levante har startat otroligt bra i ligan?

2011-10-23 @ 11:14:25
Postat av: diaaz

Smacky,



nej det ska inte ljugas men varför ens spela på den matchen då.

2011-10-23 @ 11:55:15
Postat av: Tippafotboll

Grabbar, Grabbar.. Vi kommer med ren fakta så att NI ska veta allt inför matchen, och den som känner för att spela, spelar, den som inte känner för det gör inte det. Vi kan inte få Villarreal att se ut att ha varit bättre denna säsong, vi kommer med ren fakta och ger min motivering till varför dom vinner, spelet ser bättre ut, villarrealspelarna har slagläge och kan bryta sin dåliga trend, de har spelat bra men inte fått med sig resultat, dom är i grund och botten ett bättre lag, dvs finns motivationen där så borde det inte vara något problem... Såna grejer, Tycker ni inte om detta så kan ni antingen avstå från att spela eller söka er till någon annan hemsida..

2011-10-23 @ 12:35:47
Postat av: Saddeba

Gillar er sida med bra analyser och fakta. Måste bara säga att Manchester-matchen var väldigt underhållande att kolla på. Kul att United kom ner på jorden haha. Själv vann jag på över 2.5 mål gjorda. Men bra spelat på Arsenal och Inter. Villarreal bör också vinna ikväll.

2011-10-23 @ 18:42:19
Postat av: Gabriel

Skönt att Inter matchen gick in, däremot tog jag City istället för United så det blev en perfekt kväll för mig. Sjukt att Chelsea och Bayern torskade i en dubbel som jag gjorde.

2011-10-23 @ 19:46:55
Postat av: Palomablanca

Det gick uppåt för er idag trots alla kommentarer på bloggen. Måste vara lite förvirrande. Men det är alltid kul att läsa och jämföra andras spel med sitt eget. Har följt er ett tag även om jag inte spelar som er så är det bra att få in olika influenser i sitt spel. Det gött när oddsen går in, kan starkt rekommendera dubblar; en säker match med odds kring 1,50 i kombination med odds över två. Det har lönat sig på kort sikt och på lång sikt för min del iallafall./ Be lucky

2011-10-23 @ 20:20:10
Postat av: Emil

Villarreal vann inte

2011-10-25 @ 12:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0